reklama
 
ohodnotit

Bankovní konto s výstrahou

L´Avvertimento

Další název:
The Warning
Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Bankovní konto s výstrahou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.7.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.5.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.9.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2008
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.12.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27593minih27593Když utichly trumpety (1998) [TV film] 
When Trumpets Fade n
minih29862minih29862Vášeň (1998) 
Szenvedély n
minih28774minih28774Mystery, Aljaška (1999) 
Mystery Alaska n
minih38816minih38816Krása na zabití (1999) 
Drop Dead Gorgeous n
minih58789minih58789Pekelná bestie SS (1977) 
La bestia in calore n
minih42266minih42266Žízeň (1998) [TV film] 
Thirst n
minih42189minih42189Zelená kobyla (1959) 
La Jument verte n
minih59993minih59993Mercedes-Benz - 110 let dokonalosti (1996) 
n
minih74898minih74898Oko uragánu (2011) 
The Eye of the Storm n
minih61748minih61748Zlatý fond speciál - Výběr oblíbených scén (2005) 
Zlatý fond speciál - Výběr oblíbených scén n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.1 %
8   - cicis
7   - curil
7   - pataamat
6   - Edward52
4   - Agostino
7   - Bara.40
6   - Charlie35
6   - Faye
7   - satyr
8   - Area
5   - karesm
6   - Alfonc
5   - pet007

TV Program

ČT1 - V Praze bejvávalo blaze (1992)...

14:15 - 15:05

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

14:10 - 15:05

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:15 - 15:05

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:25 - 15:30

19 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147864
Osobností: 626282
Fotografií: 561834
Plakátů: 266441
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.781/0.745