Zari
ohodnotit

Bang Rajan 2

Další název:
Blood of Warriors: Sacred Ground / Krv bojovníkov: Posvätná zem (SK)
Země:
Rok:
2010
Délka:
127 minut

Komentáře k filmu Bang Rajan 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.12.2011
Po 10ti letech volné   pokračování, které   nedopadlo špatně, ale nemá   "originalitu" Bang   Rajan (2000) Film dále   rozvíjí boj vesničanů   proti Barmské krutosti a   přesile. Bitvy jsou drsné,   digi - krev stříká na   všechny strany, ale celkový   dojem není tak silný jako u   předešlého Bang Rajan,,,,,   A v závěru se objeví pár   přeživších z prvního   dílu, když se pozorně   zadíváte, ale je to asi   režisérova hříčka,   protože myslím že padly   všichni,,,,
xxlch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.11.2011
Todle je druhá legenda na   Siamský způsob a je stejně   krvavá jako ta první (divím   se že zůstali ňácí   živí).Milovník válečné   řežby přeskočí   skoropolitické hovory a   naplno si užije krve a   trupíků.Škoda jen že pro   pochopa,musí koukatel   prostudovat historii Siamu asi   od 17-tého století.Dlužno   dodat,že filmík hezky   navazuje na první díl a je   zde pár dobrých triků,ale   to je tak vše.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rostislav Pirumov

Pirumov Rostislav

Naposled navštívené:
Rostislav Pirumov

Pirumov Rostislav