';
ohodnotit

Banda na výletě / National Lampoon a výlet maturantů

Senior Trip

Další název:
National Lampoon's Senior Trip / Výlet maturantov do Washingtonu / La folle excursion de National Lampoon
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
91 minut
„Co je špatného na systému vzdělání se rozhodla prezidentovi vysvětlit skupina školáků.“

Celkové hodnocení filmu Banda na výletě / National Lampoon a výlet maturantů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.1% (18 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.9.2013
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.6.2013
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.9.2016
Máša13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.7.2019
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.7.2019
rimmerova-motorka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.5.2016
gotop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.4.2010
martik006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.6.2013
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.6.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2010
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2008
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.6.2015
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.1.2019
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
Ivanka2604
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.8.2015
Tessinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.9.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47033minih47033Lásce neutečeš (2003) [TV film] 
Picking Up and Dropping Off n
minih79727minih79727Falešný casting (2006) 
Cattle Call n
minih85507minih85507Co je větší, to je hezčí (2012) 
Mince alors! n
minih49105minih49105Mardi Gras: Jarní prázdniny (2011) 
Mardi Gras n
minih33876minih33876Skutečný génius (1985) 
Real Genius n
minih43759minih43759San Antonio (2004) 
San-Antonio n
minih86112minih86112Zátah (2011) 
Serbuan maut n
minih56833minih56833Černá labuť (2010) 
Black Swan n
minih46095minih46095Bratz (2007) 
Bratz: The Movie n
minih71853minih71853Odysseus (1954) 
Ulisses n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.1 % (18)
8   - curil
7   - Justik66
6   - Agostino
6   - mat.ilda
9   - dobes.pave
5   - Máša13
1   - Jarda.ftr
1   - rimmerova-
10 - gotop
6   - martik006
10 - Gremmie
7   - rosta12
6   - Warden
3   - Abika
8   - respect
6   - tvo
10 - Ivanka2604
10 - Tessinka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183568
Osobností: 687968
Fotografií: 735582
Plakátů: 354418
Obsahů a biografií: 168975

Poslední komentáře

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Invaze lupičů těl (1955)

Invaze lupičů těl
Původní verze Lupičů má   pořád silnou působivost a   to i přesto, že je už přes   šedesát let stará.   Kaufmanův remake z roku 1978   je však více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Fakulta (1998)

Fakulta
Velice příjemnej   teenagerovskej sci-fi   horůrek, taková nenáročná   oddechovka. Čerpá z   podobného námětu jako   třeba Věc, Mutant nebo více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení