reklama
 
ohodnotit

Baltazarova hostina aneb Noc se Stalinem

Piry Valtasara ili Noč so Stalinom

Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
84 minut
„Prožijte nezapomenutelnou noc ve společnosti největšího muže svého věku! A Bůh vám buď milostiv...“

Celkové hodnocení filmu Baltazarova hostina aneb Noc se Stalinem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2005
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2012
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2012
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2007
PH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.3.2007
MarianL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
habs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2642minih2642Ach Egon! (1961) 
Ach Egon! n
minih15328minih15328Pan Begónie (1937) 
Monsieur Bégonia n
minih26833minih26833Eden a potom... (1970) 
L'éden et après n
minih11722minih11722Má láska s Jakubem (1982) 
Má láska s Jakubem n
minih35310minih35310Barevný ráj (2001) 
Farberaj n
minih29740minih29740Vojákova dcera nepláče (1998) 
A Soldier's Daughter Never Cries n
minih2556minih2556Advent (1956) 
n
minih50170minih50170Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theatres (2007) 
Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theatres n
minih50703minih50703Baškirský šíp (1940) 
Salavat Julajev n
minih27802minih27802Pláž (2000) 
The Beach n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (15)
8   - hvezdyn
10 - Justik66
7   - Agostino
6   - Kuvik
6   - satyr
8   - Zimmy871
6   - Andrejevna
5   - Klapka
5   - MaKy92z
7   - zepo
9   - gyzmo
7   - karesm
10 - PH
8   - MarianL
8   - habs
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.174/0.134