ohodnotit

Baltazarova hostina aneb Noc se Stalinem

Piry Valtasara ili Noč so Stalinom

Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
84 minut
„Prožijte nezapomenutelnou noc ve společnosti největšího muže svého věku! A Bůh vám buď milostiv...“

Celkové hodnocení filmu Baltazarova hostina aneb Noc se Stalinem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (16 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2005
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2012
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2012
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2007
devalera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.6.2019
PH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.3.2007
MarianL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
habs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51330minih51330Věřte mi (2006) 
Believe In Me n
minih49118minih49118Padělatel (1999) 
Treehouse Hostage n
minih6534minih6534Dobrodruzi (1967) 
Les Aventuriers n
minih30778minih30778Ve spárech Yakuzy (2000) 
Brother n
minih28215minih28215Pokrevní bratři (1999/1) 
The Boondock Saints n
minih11434minih11434Lid versus Larry Flynt (1996) 
The People vs. Larry Flynt n
minih46653minih46653Chaplin se žení (1915) 
A Jitney Elopement n
minih84425minih84425Vetřelci a lovci (2010) [TV minisérie] 
Vetřelci a lovci n
minih31654minih31654Dotek zla (2000) 
Bless the Child n
minih41559minih41559Návrat pana Ryšánka (1971) [TV film] 
Návrat pana Ryšánka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (16)
8   - hvezdyn
10 - Justik66
7   - Agostino
6   - Kuvik
6   - satyr
8   - Zimmy871
6   - Andrejevna
7   - zepo
5   - Klapka
5   - MaKy92z
9   - gyzmo
7   - karesm
10 - devalera
10 - PH
8   - MarianL
8   - habs

TV Program

ČT1 - Dívka na koštěti (1971)

10:15 - 11:30

13 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

ČT2 - UčíTelka

09:00 - 12:00

88 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2015) [TV ser...

09:50 - 11:00

38 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

10:25 - 10:55

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165423
Osobností: 660158
Fotografií: 639089
Plakátů: 307888
Obsahů a biografií: 151676

Poslední komentáře

Cesta za živou vodou (2019)

Cesta za živou vodou
Děsný dabing hlavního   hrdiny. Stejné jako první   film, jen prvních 70 minut je   to nudnější. Ale dvacítku   si to za ten vizuál   zaslouží.  
 
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
 
Musím uznat, že vizuál   je to nádherný. Triky na   úrovni, ale je jich opravdu   poskrovnu. Děj je však   takový mdlý, jako bez chuti,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Beginning of the End (1957)

Beginning of the End
Tak mne nejvíce pobavil   překlad. Některý mudrlant   přeložil kobylky jako humry   a bylo o zábavu postaráno.   Jinak šlo o klasický souboj   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Cesta do lesa (2012) [DCP]

Cesta do lesa
 
 
 
Volné pokračování   hodně ubralo na humoru. Což   je škoda. Přesto zde   zůstalo spoustu a spoustu   poezie a také dostatek   pozitivní energie. Snímek   vřele doporučuji. 
 
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Cesta z města (2000)

Cesta z města
Vždy když na ten film   koukám, tak jen závidím.   Takže z toho celého moc   nemám chá chá. Skvělý   film, skvělí herci.   Pokoukání k smíchu i   pláči. 
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.141/0.129