reklama
 
ohodnotit

Bakaláři 1997 [TV cyklus]

Polobotky (1997)

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
14 minut
„Rozvaha soudkyně zabrání tomu, aby se manželství rozpadlo kvůli polobotkám. Bakalářský příběh“

Celkové hodnocení filmu Polobotky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.8.2011
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.10.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.5.2014
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.6.2011
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.11.2014
rarak94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10107minih10107Kdo se bojí Virginie Woolfové? (1966) 
Who’s Afraid of Virginia Woolf? n
minih5713minih5713Čtyři v kruhu (1967) 
n
minih34744minih34744Počkej, až zhasnu (2002) [TV film] 
Počkej, až zhasnu n
minih34791minih34791Hellraiser: Návrat mrtvých (2005) [Video] 
Hellraiser: Deader n
minih9257minih9257Jáchyme, hoď ho do stroje (1974) 
Jáchyme, hoď ho do stroje n
minih26701minih26701Promiňte, omyl! (1963) [TV film] 
Promiňte, omyl! n
minih26728minih26728Uspořená libra (1963) [TV film] 
Uspořená libra n
minih27935minih27935Hannibal (2001) 
Hannibal n
minih51144minih51144Hrobník (2008) [TV film] 
Hrobník n
minih6799minih6799Double Team (1997) 
Double Team n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
7   - jarda53
6   - ajaajena
4   - martin.stu
5   - melakara
3   - Persefonia
5   - flogger
5   - rarak94

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

80 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Pevnosti: Terezín

13:35 - 13:55

15 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

55 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144314
Osobností: 615091
Fotografií: 539194
Plakátů: 258018
Obsahů a biografií: 132150

Poslední komentáře

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.267/0.224