ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Báječné pohádky bratří Fleischerů I.-VI.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2007
ina55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.4.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.11.2007
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43816minih43816Veronica Mars (2004) [TV seriál] 
Veronica Mars n
minih48219minih48219JCVD (2008) 
JCVD n
minih5036minih5036Cesta do ráje (1996) 
Paradise Road n
minih12856minih12856Moonraker (1979) 
Moonraker n
minih47182minih47182Cesta na západ (1967) 
The Way West n
minih47654minih47654Úlovek (2007) 
The Take n
minih3393minih3393Až do krve (1961) 
n
minih37137minih37137Těžký prachy (2002) 
Run for the Money n
minih41469minih41469Znovu u Spejbla a Hurvínka (1974) [TV seriál] 
Znovu u Spejbla a Hurvínka n
minih38822minih38822Spider-man (2003) [TV seriál] 
Spider-man n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 % (7)
6   - satyr
5   - karesm
4   - ina55
3   - eso
9   - kitpos
4   - bajaw
5   - marimari

TV Program

ČT1 - Perinbaba (1985)

07:15 - 08:45

67 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Rodopská magie (2010)

08:00 - 08:30

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Čarovné střevíce (2018)

07:40 - 08:50

42 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Tvoje, moje a naše (2005)

07:55 - 09:50

27 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155381
Osobností: 642326
Fotografií: 594386
Plakátů: 282753
Obsahů a biografií: 142468

Poslední komentáře

Lízinka (1984) [TV epizoda]

Lízinka
Tak nevím, Vůbec jsem to   nepochopil. Ale nevadí, za   takovou kravinu stejně nemohu   dát více než deset. Neznám   literární předlohu, takže   nevím, zda to bylo stejně   uhozené.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Teroristka (2019)

phs

Teroristka
az do "strileci   sceny" celkem nic moc,   ani jsem si nebyla jista, ze   maj "babky" az   takovou pravdu, ale   více >

Autor: phs | Hodnocení: 9 / 10

Monika a hříbě s hvězdičkou (198...

Monika a hříbě s hvězdičkou
Holčenčí ptákojna tak   velká, že až drnčí   dveři. Deset panu Kanyzovi a   dalších deset panu   Zedníčkovi.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vidláci (1997)

Vidláci
"Čtyři hodiny! Že   bychom zaspali!?" už u   nás zdomácnělo navždy.   Film je příjemná (i když   málo pravděpodobná)   podívaná pro více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Pražské tajemství (1988)

dětské scifi

Pražské tajemství
Film se mi líbil. Oddechovka.   Trochu sci-fi. Krásné   záběry. Znám i knížku.   Konečně film, kde netečou   potoky krve. Nevystupují   roboti i když je to sci-fi.

Autor: Břečťan | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.15/0.115