reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Báječné pohádky bratří Fleischerů I.-VI.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2007
ina55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.4.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.11.2007
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27652minih27652Cesta dlouhým dnem do noci (1973) [TV film] 
Long Day's Journey Into Night n
minih38692minih38692Slavíci v kleci (2004) 
Les Choristes n
minih35832minih35832Mušketýr (2001) 
The Musketeer n
minih28152minih28152Dinosaurus (2000) 
Dinosaur n
minih56585minih56585Království Surikat: Příběh začíná (2008) 
Meerkat Manor: The Story Begins n
minih2744minih2744Aladin - Kouzla a čáry (1998) [Video] 
Aladdin's Arabian Adventures: Magic Makers n
minih41242minih41242Svět draků (2004) [TV film] 
Dragons' World: A Fantasy Made Real n
minih29417minih29417Tajemství Titaniku (1985) [TV film] 
Secrets of the Titanic n
minih68535minih68535Zlatokopka (2009) [TV minisérie] 
Everything She Ever Wanted n
minih28291minih28291Pohádky ovčí babičky (1966) [TV seriál] 
Pohádky ovčí babičky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 % (7)
6   - satyr
5   - karesm
4   - ina55
3   - eso
9   - kitpos
4   - bajaw
5   - marimari

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:30 - 00:55

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecký provoz

00:35 - 01:30

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

23:50 - 00:45

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Jetelín (2016) [TV seriál]

00:30 - 00:55

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273883
Obsahů a biografií: 139053

Poslední komentáře

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.159/0.124