reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Báječné pohádky bratří Fleischerů I.-VI.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2007
ina55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.4.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.11.2007
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43981minih43981Báječný Robin Hood (1970) 
Il Magnifico Robin Hood n
minih36308minih36308Hádání s Hadovkou (1987) [TV inscenace] 
n
minih10491minih10491Konec básníků v Čechách (1993) 
Konec básníků v Čechách n
minih58647minih58647Surikaty (2008) 
The Meerkats n
minih3622minih3622Baron Prášil (1940) 
n
minih30981minih30981Kameňák (2003) 
Kameňák n
minih37469minih37469Rande s celebritou (2004) 
Win a Date with Tad Hamilton! n
minih33162minih33162Albert, Albert (1995) [TV film] 
Albert, Albert n
minih6809minih6809Dovolená s Andělem (1952) 
Dovolená s Andělem n
minih47844minih47844Kriminálka Anděl (2008) [TV seriál] 
Kriminálka Anděl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
6   - satyr
5   - karesm
4   - ina55
3   - eso
9   - kitpos
4   - bajaw
5   - marimari
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149152
Osobností: 629919
Fotografií: 568714
Plakátů: 270068
Obsahů a biografií: 137053

Poslední komentáře

Avengers: Age of Ultron (2015) [...

Priemerný film. 60%

Avengers: Age of Ultron
Přišlo mi jakoby scénář   psal úplně někdo jinej než   u jedničky z dobrých fóru a   narážek se to proměnilo v   tak trochu dětinske rádoby   více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 6 / 10

Město nemrtvých (2013)

Nic

Město nemrtvých
nového, před   dvaceti-třiceti lety by to   byla pecka, ale pořád je to   dokola buď zombie nebo   upíři, nakažlivá nemoc   atd. Je to jako videohra,   postřílej a jdi do dalšího   levelu.

Autor: lion71 | Hodnocení: 3 / 10

Power Rangers: Strážci vesmíru (...

Power Rangers: Strážci vesmíru
Proč mi to připomíná   čínskou verzi transformers a   gormity. Některé ty scény   tam vypadají přesně jako v   některých těch kreslených   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Přemluv bábu (2010) [Video]

Přemluv bábu
On tu snad někdo čekal od   Mádla něco inteligentního?   Vždyť je to odkojenec nové   doby plné povrchnosti,   ubohosti, nevkusu a odpadu,   více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Loupež ve velkém stylu (2016)

Loupež ve velkém stylu
Na to že to hrají tři   osmdesátníci docela dobře   pobavili,dobře rozdělený   role,Caine jako šéf,Morgan   vtipálek a Arkin na   ženský.Loupež se jim   povedla i obelhání policie   ,dobrá oddechovka.

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.796/0.515