reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Báječné pohádky bratří Fleischerů I.-VI.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2007
ina55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.4.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.11.2007
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62853minih62853Operace Apokalypsa (1997) [TV film] 
The Apocalypse Watch n
minih33418minih33418Válka policajtů (2001) 
The Parole Officer n
minih8938minih8938Chladná ocel (1987) 
Cold Steel n
minih51353minih51353SIX: Rozpoutané peklo (2004) 
Six: The Mark Unleashed n
minih28522minih28522Cesta gladiátorů 2000 (1975) 
Death Race 2000 n
minih3197minih3197Arabella (1967) 
Arabella n
minih17909minih17909Rocky (1976) 
Rocky n
minih37139minih37139Bridget Jonesová: S rozumem v koncích (2004) 
Bridget Jones: The Edge of Reason n
minih43080minih43080Santa má bráchu (2007) 
Fred Claus n
minih20805minih20805Terezu bych kvůli žádné holce neopustil (1976) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
6   - satyr
5   - karesm
4   - ina55
3   - eso
9   - kitpos
4   - bajaw
5   - marimari
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147141
Osobností: 623875
Fotografií: 556659
Plakátů: 264366
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

Pověste je vysoko (1968)

Pěkná práce

Pověste je vysoko
Tak co dodat? Perfektní a   poněkud zvláštní western.   Clint velmi dobrý, ostatní   osazenstvo rozhodně   nezaostává. Begley, Hingle,   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin (2015)

Assassin
Tak úplně nevím. Obrazově   vynikající a velmi velmi   osvežující. Boření   hranic/klišé perfektní.   Trochu drhly titulky, tak si   nejsem více >

Autor: naineko | Hodnocení: 8 / 10

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.518/0.475