ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Báječné pohádky bratří Fleischerů I.-VI.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2007
ina55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.4.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.11.2007
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44232minih44232Pohádky na dobrou smrt (1986) 
Deadtime Stories n
minih13262minih13262My Fair Lady (1964) 
My Fair Lady n
minih68341minih68341Namátková kontrola (1975) [TV inscenace] 
Namátková kontrola n
minih4968minih4968Casino (1995) 
Casino n
minih47506minih47506G.I.Joe (2009) 
G.I.Joe: The Rise of Cobra n
minih39188minih39188Černá zmije (1983) [TV seriál] 
The Black Adder n
minih4537minih4537Božská Ema (1979) 
Božská Ema n
minih48107minih48107Utopím si ho sám (1989) [TV film] 
Utopím si ho sám n
minih42648minih42648Královnin krajkový šátek (1974) [TV film] 
n
minih12627minih12627Mladé víno (1986) 
Mladé víno n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 % (7)
6   - satyr
5   - karesm
4   - ina55
3   - eso
9   - kitpos
4   - bajaw
5   - marimari

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Malé kočky - velké osobnosti

05:05 - 06:00

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - nevysílá se

Prima - nevysílá se

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166308
Osobností: 660992
Fotografií: 645668
Plakátů: 310806
Obsahů a biografií: 152949

Poslední komentáře

Velký blondýn s černou botou (19...

Velký blondýn s černou botou
Pro mnoho lidí je Velký   blondýn kultovním filmem,   pro mě je spíše průměrnou   podívanou s absurdními   situacemi a skeči, které mě   zas až více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Tři dny kondora (1974)

Tři dny kondora
Prvky trileru sú iba   minimálne, ale svoje kvality   film určite má. Hlavne   začiatok je suprový, škoda,   že postupom času to stráca   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Smrt na cukrovém ostrově (1961)

Smrt na cukrovém ostrově
Já jsem film viděl   vzdáleně, když jsem byl   kluk a chodil jsem do školy a   to ani tenkrát se mě to   dobrodružství v černobílé   televizi nějak nelíbilo, asi   proto, že tam nějaká akce   chyběla.

Autor: jarda53 | Hodnocení: 2 / 10

Jistě, pane ministře (1980) [TV ...

Jistě, pane ministře
Z mého pohledu skvělý   seriál. Mimořádně vtipný   a originální s   vynikajícími hereckými   výkony. Nechci tu chrlit   superlativy ale tenhle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Odpojit (2012)

Odpojit
Dobře natočený a přímo   žhavě aktuální film.   Problematika světa   sociálních sítí je přímo   alarmující ale filmy jako je   tento se bohužel více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.123/0.112