reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.2.2017 a svátek má Svatopluk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Báječné pohádky bratří Fleischerů I.-VI.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2007
ina55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.4.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.11.2007
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43910minih43910Children of the Damned (1963) 
Children of the Damned n
minih64917minih64917Sněhová královna (1966) 
Snežnaja koroleva n
minih6535minih6535Dobrodruzi z velkoměsta (1991) 
City Slickers n
minih59406minih59406Bimbovo smutné dobrodružství (1930) 
Bimbovo smutné dobrodružství n
minih52222minih52222Střelila jsem Andyho Warhola (1996) 
I Shot Andy Warhol n
minih43561minih43561Přistání naslepo (1998) 
Ground Control n
minih39819minih39819Looney Tunes: Hvězdný tým 3 (2005) 
Looney Tunes: All Stars 3 n
minih47495minih47495Píseň pro Tebe (2006) 
Quand j'étais chanteur n
minih32251minih32251Lumpíci v Paříži (2000) 
Rugrats in Paris n
minih48986minih48986Romská kouzla (1997) 
Gypsy Magic n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
6   - satyr
5   - karesm
4   - ina55
3   - eso
9   - kitpos
4   - bajaw
5   - marimari

TV Program

ČT1 - Pošta pro tebe (2005) [TV pořa...

10:40 - 11:45

34 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

10:45 - 11:40

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:45

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Dej, ať je to láska (2009) [TV...

10:15 - 12:10

59 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141473
Osobností: 606066
Fotografií: 526358
Plakátů: 253866
Obsahů a biografií: 130257

Poslední komentáře

Josef a jeho skvostný plášť (199...

Nečekané překvapení

Josef a jeho skvostný plášť
Před lety se tento snímek   objevil vcelku nenápadně na   ČT 2. Nic mi to neříkalo,   ale byla nalákalo mě jméno   A. L. Webbera - autora   více >

Autor: Stalhein | Hodnocení: 10 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Kojak pátrá po vrahovi   svého přítele, jenž se   nedočkal blízkého důchodu   a ještě je u něj   podezření, že je v   krádežích starožitností a více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Sedmilhářky (2017) [TV minisérie...

Sedmilhářky
Knížku neznám a na první   epizodu jsem narazila náhodou   a to ještě v půlce. Ihned   mě to zaujalo. Tolik hvězd   po hromadě, skvělé herecké více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 9 / 10

Bod zlomu (2015)

ztrata casu

Bod zlomu
Pekelnej film, nikdo neumi   hrat, stupidni dialogy, cele   to pusobi trapne a naivne,   obcas radoby drsne, ale   vysledek je spis smesny a   více >

Autor: MSK666 | Hodnocení: 4 / 10

Valkýra (2008)

Valkýra
Valkýra (2008) ***
Asi nemá   cenu rozpitvávávat, jestli   Tom Cruise neměl přepustit   roli někomu, kdo není vždy   Tom Cruise (4. hvězda). Není více >

Autor: garch | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.265/0.243