ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bahno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Salvetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50238minih50238Nedočkavý alchymista (2002) 
El Alquimista impaciente n
minih24588minih24588Choď a nelúč sa (1979) 
Choď a nelúč sa n
minih47885minih47885Falco (2008) 
Falco - Verdammt, wir leben noch! n
minih3458minih3458Bagnolo (1964) 
Bagnolo - Dorf zwischen schwarz und rot n
minih47959minih47959Veřejný nepřítel č.1 (2008) 
L’instinct de mort n
minih15072minih15072Oskar (1991) 
Oscar n
minih56761minih56761Chata v lesích (2012) 
The Cabin in the Woods n
minih46082minih46082Až po vás (2003) 
Apres vous... n
minih11770minih11770Madla zpívá Evropě (1940) 
n
minih42916minih42916300: Bitva u Thermopyl (2007) 
300 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35.7 % (7)
4   - Agostino
3   - T800
5   - tvo
3   - bajaw
1   - marimari
3   - sekkos
6   - Salvetr

TV Program

ČT1 - StarDance... když hvězdy tančí...

12:30 - 15:55

112 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

13:55 - 14:25

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

14:05 - 15:00

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

13:35 - 14:35

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154188
Osobností: 639289
Fotografií: 586808
Plakátů: 278453
Obsahů a biografií: 141241

Poslední komentáře

Kitty není kočka (2018) [TV seri...

Kitty není kočka
Kitty je malá holka s velkou   představivostí a ještě   větší kuráží. Je ve   věku, kdy mají děti ten   skvělý pocit, že mohou být   kýmkoliv a více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Tvorba Tima Burtona se mi   vždy docela líbila, ale   Sirotčinec na mě opravdu   zapůsobil. Spojuje pro   Burtona tak typické   podivnosti, a více >

Autor: Ondrej_pribehar | Hodnocení: 10 / 10

Rudá volavka (2018)

Rudá volavka
Je pravda, že až do posledni   chvíle jsem nevěděla, na   čí straně je. Ale jinak tam   hrál hlavní roli spíš   tvrdeh sex než konspirace   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Válka bosů (1992) [TV film]

Radim

Válka bosů
Jeden z nejlepších filmů z   oblasti mafianskeho   podsvětí, boje a falešných   vztahů. Doporučuji vřele.

Autor: Radim39 | Hodnocení: 10 / 10

Dobytí planety opic (1972)

Ako sa nezvládajú revolúcie

Dobytí planety opic
Film naväzuje na   predchádzajúci Útek z   planéty opíc, iba troška   preskočíme v čase.   Posunieme sa asi o dvadsať   rokov neskôr, Caesar je více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.149/0.119