ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bahno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35.7% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Salvetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39427minih39427Moje krásná čarodějka (2005) 
Bewitched n
minih13597minih13597Náš muž Flint (1966) 
Our Man Flint n
minih40833minih40833Carmen: A Hip Hopera (2001) [TV adaptace] 
Carmen: A Hip Hopera n
minih19168minih19168Občanská smrt (1942) 
La civile morte n
minih2895minih2895Hotel der toten Gäste (1965) 
Hotel der toten Gäste n
minih8418minih8418Holka na zabití (1975) 
n
minih45111minih45111Kdo si hraje, nezlobí (1982) 
Kdo si hraje, nezlobí n
minih2722minih2722Akta X 6: Plán (1996) [Video] 
The X Files : File 6 - Master Plan n
minih33368minih33368Mistři (2004) 
Mistři n
minih11673minih11673Lukáš (1982) 
Lukáš n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35.7 % (7)
4   - Agostino
3   - T800
5   - tvo
3   - bajaw
1   - marimari
3   - sekkos
6   - Salvetr

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

177 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelná školka (1999) [TV poř...

08:30 - 09:00

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:45 - 09:00

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:05

116 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165281
Osobností: 659989
Fotografií: 638299
Plakátů: 307416
Obsahů a biografií: 151488

Poslední komentáře

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Svatba na bitevním poli (2008)

Někdy to nestačí

Svatba na bitevním poli
Řeklo by se schopný   zkušený režisér a   špičkové obsazení to je   záruka kvality. Kdo viděl   tuhle pseudokomedii bude   souhlasit s tím, že více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.441/0.425