reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bahno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Salvetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3583minih3583Barbara Dare (1989) 
Barbara Dare n
minih5732minih5732Da (1988) 
n
minih2831minih2831Sám v temnotě (2005) 
Alone in the Dark n
minih3271minih3271Asfaltové peklo (1984) 
L'arbalète n
minih15412minih15412Panna a netvor (1978) 
n
minih3461minih3461Bahno (1978) 
n
minih40695minih40695Janghwa, Hongryeon (2003) 
Janghwa, Hongryeon n
minih45143minih45143Otevři oči (1975) [TV film] 
n
minih41563minih41563Slečnám nic nevadí (1971) [TV inscenace] 
Slečnám nic nevadí n
minih18619minih18619Sekera (1985) [TV inscenace] 
Sekera n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35.7 %
4   - Agostino
3   - T800
5   - tvo
3   - bajaw
1   - marimari
3   - sekkos
6   - Salvetr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150056
Osobností: 632681
Fotografií: 573174
Plakátů: 272045
Obsahů a biografií: 137850

Poslední komentáře

Kouzelnice od Křídového potoka (...

Kouzelnice od Křídového potoka
Tohle vlastně ani není   pohádka. Mi se to líbilo,   ale bylo zbytečné dělat v   ději míchanici dalších a   dalších mini příběhů.   Prostě to mělo mít celé   jednodušší formu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Třetí sudička (1986) [TV film]

Třetí sudička
Ta hudba byla hezká, ale tak   nějak se mi zdálo, že princ   zpíval jako by tahali kočky   za ocas. Celkově je to   utahané, rozvláčné a tím   pádem také nudné. Nezaujalo   vůbec nic.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Uteč (2017) [2k digital]

PROCESOR!

Uteč
Tohle měl být jako   horor?...Ne vážně, fakt.   Tak ještě jednou, jako   horor?...A kdy jsem se měl,   jako bát?...Trailer sliboval,   jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Krasny, romanticky film...aj   slza mi ukapla....Mladi herci   neskutocne krasny-hlavne ON,   pasovali k sebe.......

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Druhý báječný hotel Marigold (20...

Druhý báječný hotel Marigold
Ó jé. Dostala jsem se do   věku, kdy mi takovéto filmy   začínají něco říkat.   Dvojka se mi skoro líbila   více, než vážnější   jednička, a to více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.282/0.235