reklama
 
ohodnotit

Backbeat

Rok:
1994
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
18.11.1994
„Příběh pěti mladíků, mapující začátky cesty skupiny The Beatles z hamburských klubů k celosvětové slávě.“

Celkové hodnocení filmu Backbeat

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.8% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2007
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.2.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.2.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2013
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2013
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.6.2008
sudcadred
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.9.2013
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2010
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
risula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
TAMTAM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12794minih12794Moje levá noha (1989) 
My Left Foot n
minih36879minih36879Vrah přichází v noci (2001) 
Non ho sonno n
minih119132minih119132Už se nebojím (2013) 
Standing Up n
minih46691minih46691Nesmrtelný seržant (1943) 
Immortal Sergeant n
minih21461minih21461Tucet špinavců (1967) 
The Dirty Dozen n
minih34322minih34322Kůže anděla (2002) 
Peau d'ange n
minih14841minih1484137. patro v plamenech (1991) [TV film] 
Fire! Trapped on the 37th Floor n
minih24635minih24635Případ Lupínek (1960) 
n
minih31533minih31533Poslední z pistolníků (1958) 
The Last of the Fast Guns n
minih56800minih56800Blbec k večeři (2010) 
Dinner for Schmucks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.8 %
8   - cicis
8   - curil
7   - clara.bow
4   - pataamat
4   - Agostino
4   - Kuvik
6   - vojtam
7   - Charlie35
8   - Petak69
8   - peter22
3   - T800
7   - sudcadred
10 - volam
3   - bajaw
4   - marimari
7   - vendelin1
7   - risula
8   - TAMTAM
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262458
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.58/0.543