reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bachař z věznice Red Rock

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.6.2012
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.6.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
PavellH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
glacer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.11.2007
bourak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13756minih13756Nebezpečné hry (1998) 
Wild Things n
minih50697minih50697Carmen (1995) 
Carmen n
minih44548minih44548Boy Culture (2006) 
Boy Culture n
minih34755minih34755Jánošík. Pravdivá historie (2009) 
Pravdivá história o Jurajovi Jánošíkovi a Tomášovi Uhorčíkovi n
minih15723minih15723Živá hudba (1951) 
Musique en tête n
minih47684minih47684Lenssen & spol. (2003) [TV seriál] 
Lenßen und Partner n
minih28089minih28089Enigma (2001) 
Enigma n
minih50050minih50050Twilight sága: Nový měsíc (2009) 
New Moon n
minih43958minih43958Bratři Lví srdce (1977) 
Bröderna Lejonhjärta n
minih5489minih5489Kapitán Fantom (1953) 
Capitan Fantasma n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.9 %
5   - M.A.G.
4   - Agostino
5   - Kuvik
7   - R.RICKIE
8   - satyr
2   - miroslav22
3   - T800
2   - deatdavid
4   - PavellH
5   - bajaw
7   - marimari
3   - glacer
6   - bourak
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141617
Osobností: 606624
Fotografií: 526613
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130312

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.356/0.332