ohodnotit

Babička, táta a já

Mi abuelo, mi papá y yo

Další název:
My Grandfather, My Father and I
Země:
Rok:
2005
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Babička, táta a já

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28798minih28798Fotr je lotr (2000) 
Meet the Parents n
minih4638minih4638Brewster McCloud (1970) 
n
minih32264minih32264Špinavej Joe (2001) 
Joe Dirt n
minih51656minih51656Chaplin strážcem veřejného pořádku (1917) 
Easy Street n
minih38265minih38265Pan Lehmann (2003) 
Herr Lehmann n
minih56153minih56153A képzelt beteg (1971) [TV film] 
A képzelt beteg n
minih16394minih16394Ponorka (1981) 
Das Boot n
minih36776minih36776Connie a Carla (2003) 
Connie and Carla; Connie & Carla n
minih6658minih6658Doktor Popaul (1972) 
Docteur Popaul n
minih30796minih30796Čtyři klauni (1970) 
4 Clowns n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 % (9)
4   - Agostino
5   - Kuvik
2   - T800
4   - tvo
4   - valentine
3   - bajaw
5   - marimari
3   - pet007
6   - sekkos

TV Program

ČT1 - Hřiště snů (1989)

23:00 - 00:45

88 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - V pasti (2016) [TV seriál]

23:35 - 00:30

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Konečná (2013)

22:50 - 00:45

98 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Detektiv z Hongkongu

00:20 - 02:40

8 minut již uběhlo
132 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155392
Osobností: 642414
Fotografií: 594431
Plakátů: 282868
Obsahů a biografií: 142479

Poslední komentáře

Tiché místo (2018)

Tiché místo
V hodnocení jsem trošku   nasadila, pro téma postapo   jsem vždycky měla slabost,   tak spíš proto. Téma   nosné, rodina se snaží   přežít jak více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Pohádka se mě velice   líbila, téměř na 100 % s   hereckým ansáblem jsem   spokojen, pohádka nebyla   uřvaná. Troškovi se zase   něco povedlo. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Sodoma a Gomora (1962)

Sodoma a Gomora
Biblická epopej více než k   přepisu z knihy knih   inklinuje k italským   historickým filmům z období   starého Říma ze série   "sandály více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Absolutní moc (1996)

Absolutní moc
Sice to není moc reálné,   ale Clint Eastwood je prostě   chlápek, kterej nejen, že   "dobře" hraje, ale   i jako rejža tomu umí dát více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Anička s lískovými oříšky (1993)...

Anička s lískovými oříšky
Tematicky a dějově je to   jako přes kopírák. Je tam   samozřejmě pár změn, aby   to netlouklo do očí. No,   herci také nehráli   pořádně a já více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.162/0.13