';
ohodnotit

Babička, táta a já

Mi abuelo, mi papá y yo

Další název:
My Grandfather, My Father and I
Země:
Rok:
2005
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Babička, táta a já

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2623minih2623Agónie - konec Rasputina (1981) 
Agonija n
minih51499minih51499Gdě eto vidano, gdě eto slychano (1973) 
Где это видано, где это слыхано n
minih11356minih11356Letadla, vlaky a automobily (1987) 
Planes, Trains & Automobiles n
minih39490minih39490Maximální limit (2005) 
Two for the Money n
minih57684minih57684Lovná zvěř (1998) [TV seriál] 
Prey n
minih7363minih7363Emmanuelle à Venise (1993) [TV film] 
Emmanuelle à Venise n
minih4881minih4881Byt (1960) 
The Apartment n
minih4828minih4828Čtvrtý rok války (1983) 
Шёл четвёртый год войны n
minih27548minih27548Útok z hlubin (1999) 
Deep Blue Sea n
minih41690minih41690Agent v sukni 2 (2006) 
Big Momma's House 2 n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 % (9)
4   - Agostino
5   - Kuvik
2   - T800
4   - tvo
4   - valentine
3   - bajaw
5   - marimari
3   - pet007
6   - sekkos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183532
Osobností: 687890
Fotografií: 735458
Plakátů: 354330
Obsahů a biografií: 168931

Poslední komentáře

Invaze lupičů těl (1955)

Invaze lupičů těl
Původní verze Lupičů má   pořád silnou působivost a   to i přesto, že je už přes   šedesát let stará.   Kaufmanův remake z roku 1978   je však více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Fakulta (1998)

Fakulta
Velice příjemnej   teenagerovskej sci-fi   horůrek, taková nenáročná   oddechovka. Čerpá z   podobného námětu jako   třeba Věc, Mutant nebo více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Modrá ocel (1989)

Modrá ocel
Snímek plně využívá   přirozenost a naopak   zatracuje nabubřelé   hrdinství. Snímek o mladé   svobodné policistce, která   se jako žena stále více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Nebesa (2021)

Nebesa
Poměrně zajímavý   koprodukční filmový   projekt, který jakoby měl   hodně společného s českým   povídkovým snímkem „O   věcech nadpřirozených“ více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Friendsgiving (2020)

Friendsgiving
Tak začínám mít pocit,   jako kdyby hollywoodští   tvůrci komediálního žánru   zapadali do stejného marasmu   jako ti naši. Většina   snímků více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení