reklama
 
ohodnotit

Babička, táta a já

Mi abuelo, mi papá y yo

Další název:
My Grandfather, My Father and I
Země:
Rok:
2005
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Babička, táta a já

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51862minih51862Adolf a Eva (2002) 
Adolf and Eva n
minih40751minih40751Dvanáct do tuctu 2 (2005) 
Cheaper by the Dozen 2 n
minih40492minih40492Chyťte doktora! (2007) 
Chyťte doktora! n
minih18431minih18431Samotář v Seattlu (1993) 
Sleepless In Seattle n
minih11610minih11610Hon (1971) 
The Hunting Party n
minih5695minih5695Čtyři mouchy v sametu (1971) 
4 mosche di velluto grigio n
minih5431minih5431Čas sluhů (1989) 
Čas sluhů n
minih3724minih3724Beetlejuice (1988) 
Beetle Juice n
minih53438minih53438A Royal Scandal (1945) 
A Royal Scandal n
minih27042minih27042Casa Nostra (1996) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
4   - Agostino
5   - Kuvik
2   - T800
4   - tvo
4   - valentine
3   - bajaw
5   - marimari
3   - pet007
6   - sekkos

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

2 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

ČT2 - Souvislosti Jana Pokorného

12:15 - 13:15

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:35

32 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

12:15 - 13:30

17 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146272
Osobností: 621292
Fotografií: 550432
Plakátů: 262175
Obsahů a biografií: 134127

Poslední komentáře

Life on Mars (2006) [TV seriál]

Life on Mars
Mno, to bylo tedy dost dobrý.   Celej seriál jsem byl   napnutej, jak to dopadne. A   konec mě nezklamal. Super!

Autor: RM | Hodnocení: 9 / 10

Soudkyně Barbara (2015) [TV pořa...

Soudkyne Barbara

Soudkyně Barbara
Teto porad je super je to   idealne natoceny a herci beze   slov uzasny. Kazdy kdo   komentuje negativni komentare   tak by jsi mel uvedomit, ze   nebyt hercu tak v televizi nic   nehraje...

Autor: lukaskechup

Krev zmizelého (2005)

Krev zmizelého
Autoři si ukrojili pořádný   krajíc, se kterým poté si   neuměli poradit, silná   scéna střídá slabou,   různé nelogičnosti,   skvělý výkon více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zámek v Čechách (1993) [TV film]

Zasmál jsem se

Zámek v Čechách
U tohoto filmu jsem se   několikrát ze srdce zasmál.   Například "Kde je Alois? Je   mrtvej a my mu tady hrajem".   Co se týče herců, výborně   více >

Autor: Whiskyman

Dokonalá partie (2005)

Dokonalá partie
Tentokrát ani můj smysl pro   humor, ani moje romantická   duše nemají důvod ke   spokojenosti.Film, který jsem   si už na druhý den   nepamatovala a nic po něm   nezůstalo.Proč jsem se   vůbec dívala?

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.259/0.218