NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Babička, táta a já

Mi abuelo, mi papá y yo

Další název:
My Grandfather, My Father and I
Země:
Rok:
2005
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Babička, táta a já

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50452minih50452Čas vypršel (2007) 
Expired n
minih37264minih37264Báječný víkend (1994) [TV film] 
Báječný víkend n
minih31921minih31921Hrabě Monte Christo (1998) [TV minisérie] 
Le comte de Monte Cristo n
minih30732minih30732Telefonní budka (2002) 
Phone Booth n
minih49964minih49964Skalpel v rukou bílé mafie (1973) 
Bisturi, la mafia bianca n
minih3032minih3032Andělé z Vietnamu (1989) 
Nam Angels n
minih32592minih32592Chicago (2002) 
Chicago n
minih5551minih5551Černý korzár (1938) 
Il corsaro nero n
minih8995minih8995Chobotnička (1983) 
Octopussy n
minih32719minih32719Čest gladiátora (2001) 
Amazons and Gladiators n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 % (9)
4   - Agostino
5   - Kuvik
2   - T800
4   - tvo
4   - valentine
3   - bajaw
5   - marimari
3   - pet007
6   - sekkos

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

21:20 - 21:49

23 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Rio Bravo (1958)

20:00 - 22:25

103 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - SuperStar

20:20 - 22:55

83 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Prima - Ženská pomsta

20:15 - 22:15

88 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177475
Osobností: 677689
Fotografií: 709711
Plakátů: 337583
Obsahů a biografií: 162147

Poslední komentáře

Nezapomeň na mě (2010)

Nezapomeň na mě
Jednoho krásného dne se   potkali. A od té chvíle se   pomalinku a opravdu opatrně   začal mezi nimi vznikat   vážný vztah. Nic tedy   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Time Trap (2017)

PROCESOR!

Time Trap
Námět je zajímavý, ale   tím to taky rychle končí.   Zpracování mi připadá,   jako bych se díval na   pirátskou kopii někdy z   devadesátek. Už více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Kursk (2018)

Kursk
Lehounce nadprůměrný film,   ale silný konec a skutečná   událost. Opět ukázka toho   jakou cenu má lidský život   v Rusku za cenu nějakých   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Touha po vraždě (2020)

Touha po vraždě
Už se skoro sám stydím za   Bruce Willise, v jakých   slátaninách hraje (a to by   se hodilo jiné slovo na   s...). Příběh má ubohý   děj, více >

Autor: curil | Hodnocení: 1 / 10

Fucking Berlin (2016)

Fucking Berlin
Pestrý život jedné mladé   studentky na pozadí pěkných   záběrů letního i   zasněženého Berlína, kdy   nechybí Berlínská věž a   pověstný více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení