ohodnotit

Babička, táta a já

Mi abuelo, mi papá y yo

Další název:
My Grandfather, My Father and I
Země:
Rok:
2005
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Babička, táta a já

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15293minih15293Palce (1977) 
Palcek n
minih22661minih22661Vnitřní vesmír (1987) 
Inner space n
minih32976minih32976Chuť vody (1982) [TV film] 
Chuť vody n
minih13246minih13246Muži v černém (1997) 
Men in Black n
minih29920minih29920K-9: Můj přítel se studeným čumákem 2 (1999) [Video] 
K-911 n
minih17762minih17762Red Rock West (1992) 
Red Rock West n
minih49322minih49322Galantní lest (1971) [TV divadelní představení] 
n
minih5464minih5464Čelisti 3 (1983) 
Jaws 3 n
minih2814minih2814Aligátor (1980) 
Alligator n
minih69913minih69913Smrtící orchidej (2011) 
Colombiana n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 % (9)
4   - Agostino
5   - Kuvik
2   - T800
4   - tvo
4   - valentine
3   - bajaw
5   - marimari
3   - pet007
6   - sekkos

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

03:35 - 04:00

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Brněnský tramping

03:40 - 04:05

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Chytrá horákyně (2009) [TV fil...

03:45 - 04:45

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Brokenwoodu (2014) [T...

02:40 - 04:40

78 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166414
Osobností: 661090
Fotografií: 647419
Plakátů: 311505
Obsahů a biografií: 153140

Poslední komentáře

Poslední bohém (1931)

Poslední bohém
Saša Rašilov byl ideálním   představitelem Jaroslava   Haška. Neznám nikoho   dalšího, kdo by ho ve filmu   zastoupil lépe. Tenhle film   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Pastýřská pohádka (1980) [TV ins...

Pastýřská pohádka
Klasická papundeklová   studiovka z osmdesátek,   která vyniká vtipem a   rozverností. Tyhle pohádky   měly fakt svoje a většinou   solidně více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Duch doby - Stále kupředu (2011)

Doporučuji nejen pravicovým fanatikům

Duch doby - Stále kupředu
, doporučuji film i   obyčejným lidem, aby   věděli, že je naděje, že   se vše zlepší a lidem se   bude líp žít. Film má   čtyři části, začíná více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Dveře (1991) [TV epizoda]

Dveře
Vedle imrvére nalité Ivany   Chýlkové ji v herecké   parádě dohání Miloslav   Štibich v roli nemluvného   pana Tichého. Výkony,   kterým se klaním. Mazec   tohle sledovat.

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.175/0.162