reklama
 
ohodnotit

Babička, táta a já

Mi abuelo, mi papá y yo

Další název:
My Grandfather, My Father and I
Země:
Rok:
2005
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Babička, táta a já

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55320minih55320Guns N' Roses: Welcome to the Videos (1998) 
n
minih48717minih48717Dobrodružná plavba (1999) [DVD] 
La Leggenda Del Titanic n
minih54272minih54272Alice vzhůru nohama (2007) 
Alice Upside Down n
minih10326minih10326Knight Rider (1982) [TV seriál] 
Knight Rider n
minih44147minih44147A.T.O.M. (2005) 
A.T.O.M.: Alpha Teens on Machines n
minih13368minih13368Na pytlácké stezce (1979) 
Na pytlácké stezce n
minih5704minih5704Čtyři z Texasu (1964) 
4 for Texas n
minih61474minih61474Krvavé ulice (2009) 
Streets of Blood n
minih39087minih39087Spiknutí (2003) 
Blind Horizon n
minih49108minih49108Ozbrojení a nebezpeční (2009) 
Armored n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
4   - Agostino
5   - Kuvik
2   - T800
4   - tvo
4   - valentine
3   - bajaw
5   - marimari
3   - pet007
6   - sekkos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147896
Osobností: 626403
Fotografií: 561989
Plakátů: 266546
Obsahů a biografií: 135761

Poslední komentáře

Za každou cenu (2015)

PROCESOR!

Za každou cenu
Kdyby každý začal splácet   hypotéku jejich stylem, tak   je tady celkem veselo.   Jednoznačná lahůdka v   podobě atmosféry a   jednoduchého více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

A jitra jsou zde tichá (2015)

Pořád dokola

A jitra jsou zde tichá
Jsem zvědavý, jestli se   jednou dočkám ruského   válečného filmu, kde se z   Němců nebudou dělat bojová   embrya a každý sovětský   člověk více >

Autor: patule | Hodnocení: 2 / 10

Drsná Planina (1979)

Sráděra

Drsná Planina
Všechno jinak,aneb jak to   bylo za bolševika...Ti   normální,kteří toužili po   svobodě,a chtěli pryč z   bolševického ráje jsou ti   špatní,a více >

Autor: zelenyraul | Hodnocení: 2 / 10

Setkání po letech (2016)

:D

Setkání po letech
Zahlíd jsem posledních asi   15 minut a jediný jak se to   dá okomentovat je :D :D   :D
Hlavně ta scéna s   hořícím a následně   vybuchnuvším více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 1 / 10

Doktor Martin (2004) [TV seriál]

Doktor Martin
Nejprve jsem viděl českou   verzi seriálu s Miroslavem   Donutilem a ta se mi líbila.   Proto jsem si nenechal ujít   reprízu anglického   více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.139/0.109