reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ano, Giorgio

Yes, Giorgio

Další název:
Bravo Giorgio / De Volta ao Metropolitan / Geliebter Giorgio
Žánr:
Rok:
1981
Délka:
107 minut
„Bez hlasu nelze zpívat, ale ani vyznávat lásku! Herecký debut slavného operního pěvce Luciana Pavarottiho v americké romantické komedii.“

Celkové hodnocení filmu Ano, Giorgio

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.1.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.7.2011
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.10.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
kali.4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2009
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
staedtler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2010
Alex.1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44750minih44750Duše mrtvých (2001) 
Soul Survivors n
minih48005minih48005Mezi zdmi (2008) 
Entre les murs n
minih84855minih84855Ahoj ségro, sbohem živote! (2006) [TV film] 
Hello Sister, Goodbye Life n
minih62243minih62243The Incredible Shrinking Man (1957) 
The Incredible Shrinking Man n
minih29268minih29268Rozpaky kuchaře Svatopluka (1984) [TV seriál] 
Rozpaky kuchaře Svatopluka n
minih49234minih49234Černí andělé (1970) 
Černite angeli n
minih54095minih54095Nezkrotná Dee Dee (2005) 
The Trouble with Dee Dee n
minih20546minih20546Takoví jsme byli (1973) 
The Way We Were n
minih14435minih14435Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna (1987) 
A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors n
minih8110minih8110Haškovy povídky ze starého mocnářství (1952) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - curil
4   - jarda53
5   - Prasoid
4   - Agostino
6   - kali.4
7   - Faustka
6   - rosta12
3   - T800
10 - staedtler
10 - Alex.1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606603
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.647/0.626