ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Annie Lennox / Totally Diva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36779minih36779Team America: Světovej policajt (2004) 
Team America: World Police n
minih5682minih5682Čtrnáctý u stolu (1943) 
Čtrnáctý u stolu n
minih57264minih57264Sharpe's Peril (2008) [TV film] 
Sharpe's Peril n
minih14026minih14026Neohlížej se, jde za námi kůň (1979) 
Neohlížej se, jde za námi kůň n
minih29297minih29297Černá maska (1996) 
Hak hap n
minih58899minih58899Dangerous: The Short Films (1993) 
Dangerous: The Short Films n
minih3041minih3041Andělské oči (1994) 
n
minih4687minih4687Bruselský tranzit (1980) 
Bruxelles-transit n
minih33326minih33326Fimfárum Jana Wericha (2002) 
n
minih55316minih55316Alexandrie znovu a stále (1990) 
Iskanderija, kaman oue kaman n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 % (10)
3   - Agostino
5   - Kuvik
6   - R.RICKIE
6   - MaKy92z
4   - T800
10 - deatdavid
8   - vrub
5   - marimari
9   - vendelin1
7   - arysto
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157169
Osobností: 646886
Fotografií: 601796
Plakátů: 287202
Obsahů a biografií: 144147

Poslední komentáře

Sdílej (2019)

Sdílej
Odpudivá slečna patrně   indoizraelské národnosti se   na párty zlíská do němoty   a po nějaké době zjistí,   že se kdesi vyskytuje video s   více >

Autor: corea | Hodnocení: 1 / 10

Děvče z předměstí anebo Všecko p...

Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo
Jako představení této   pannenské taškařice na   divadle by snad šlo ale film   je tak rozvláčný, i když   film je nadupán skvělými   herci, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Valutová příhoda (1986) [TV epiz...

Valutová příhoda
Vaculík jako naivní   číšník, který si chce   pomoct kšeftíkem k   penězům. Příběh nijaký,   mě však ale vždy na tomto   dílu zaujme   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Román pro muže (2010)

Román pro muže
Miroslava Donutila jsem jako   herce nikdy moc neuznávala,   ale je mu třeba přiznat ke   cti,že v Románu zahrál   nechutného manipulanta velmi více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Ticho před bouří (2018)

Ticho před bouří
A tak by to byl možná   skvělý film bez těch   zbytečných scén. Těch je   tu více než je zdrávo. No,   škoda, takže když   spočítám tu hluchotu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.201/0.17