ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Andy Warholl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2008
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55160minih55160Pojistka (2002) 
Claim n
minih25286minih25286Hooper (1978) 
Hooper n
minih19438minih19438Spálené stodoly (1973) 
Les granges brûlées n
minih27888minih27888Dekameron (1971) 
Il Decamerone n
minih10953minih10953Křižník Potěmkin (1925) 
Broněnosec Poťomkin n
minih39196minih39196Božská těla (1984) 
Heavenly Bodies n
minih5789minih5789Ďáblův motorest (1963) 
n
minih47165minih47165Earth (2007) 
Earth n
minih29061minih29061Aréna (1989) 
Arena n
minih5707minih5707Čtyři roční období (1981) 
The Four Seasons n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (8)
5   - pataamat
4   - Agostino
6   - Kuvik
8   - satyr
3   - T800
5   - Bimbaša
8   - Tominko
5   - dr.obek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152765
Osobností: 637136
Fotografií: 581904
Plakátů: 276397
Obsahů a biografií: 140181

Poslední komentáře

MEG: Monstrum z hlubin (2018)

MEG: Monstrum z hlubin
Monster Movie konečně   přišel se změnou. Godzilly   a King Konga už skutečně   bylo dost. A tak tu máme   žraloka. Ohromného žraloka,   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Máš ji! (2018)

Máš ji!
Zajímavý námět a vtipné   zpracování. Jen se to pak   protahuje a přehání jak   bývá u podobných komedií   zvykem s to je škoda.

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

PROCESOR!

Mission: Impossible - Fallout
Tak akce je parádní o tom   žádná. Tom podává na   svůj věk zdrcující výkon   na hranici lidských   možností a na to, že je to   jenom herec, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Mars (2018)

Hloupost

Mars
Nikdy jsem nehodnotil pouze z   ukázek na webech, ale tohle   je otřesný dá se z nih   vyvodit jak bude asi tato   trapárna vypadat!! A podle   více >

Autor: mavin

Poklad z půdy (2018) [TV pořad]

Haha že poklad!?

Poklad z půdy
Pan videostop asi nemá   dočeho píchnou tak vzal i   tuto velmi trapnou   napodobeninu dobrého a   zajímavějšího pořadu   zahraniční tv!!! No více >

Autor: mavin

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.284/0.239