ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Andy Warholl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2008
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36701minih36701Kat (2004) 
The Punisher n
minih9388minih9388Jarka a Věra (1938) 
n
minih3105minih3105Anémone (1968) 
Anémone n
minih26041minih26041Falešná kočička (1926) 
n
minih34019minih34019Guru (2002) 
The Guru n
minih31899minih31899Potíže s Harrym (1955) 
The Trouble with Harry n
minih3248minih3248Arséne Lupin (1932) 
Arséne Lupin n
minih29629minih29629Druhá kniha džunglí Rudyarda Kyplinga - Mauglí a Balú (1997) 
The Second Jungle Book: Mowgli & Baloo n
minih30238minih30238Catlow (1971) 
Catlow n
minih49088minih490882012 (2009) 
2012 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (8)
5   - pataamat
4   - Agostino
6   - Kuvik
8   - satyr
3   - T800
5   - Bimbaša
8   - Tominko
5   - dr.obek

TV Program

ČT1 - Vražda na předpis (1968) [TV e...

21:20 - 22:29

62 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Bohu žel

20:50 - 22:25

92 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:40 - 22:35

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Policajti z centra (2012) [TV ...

21:35 - 22:50

47 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155231
Osobností: 641883
Fotografií: 593423
Plakátů: 281982
Obsahů a biografií: 142240

Poslední komentáře

Špión, který mi dal kopačky (201...

Propadák

Špión, který mi dal kopačky
Jediné co bych tomuhle filmu   mohl aspoň trochu pochválit   jsou akční scény, které   filmu ale nedávají až tak   velký smysl. Mila Kunis se k více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 2 / 10

Nespoutaný Django (2012)

Zkrátka Tarantinovka

Nespoutaný Django
Skvěle podaný western v   jedinečném stylu Quentina   Tarantina s perfektním   příběhem, úžasnými   akčními scénami a výborně   odvedenými hereckými   výkony. Jeden z mých top   filmů.

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Grimsby (2015)

Odpad

Grimsby
Pro mě je tohle naprostý   odpad. Mám Cohena rád, je   neskutečný komediant, ale   tohle překročilo meze.   Úchylárny snesu, ale koukat   jak více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 1 / 10

Rocky 3 (1982)

Můj nejoblíbenější díl

Rocky 3
Mě osobně se trojka líbila   nejvíc z celé ságy.   Nepřichází s ničím   novým, ale to nic nemění na   tom že to je zkrátka klasika   a pořád je více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Akce Bororo (1972)

Naši

Akce Bororo
už v roce 1972 natočili   něco jako vetřelce   dávnověku. Dobré scifi na   tu dobu. Hapka udělal svou   hudbou vynikající kulisu.   Ten film má více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.193/0.158