Březnové novinky
ohodnotit

Anděl u mého stolu

An Angel at My Table

Rok:
1990
Délka:
158 minut
Premiéra v ČR:
27.3.1996
„Trilogie podle autobiografií významné novozélandské prozaičky Janet Frameové, mj. přinucené k dlouhodobému pobytu na psychiatrii“

Celkové hodnocení filmu Anděl u mého stolu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.2.2010
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2023
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2019
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2010
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Danby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9622minih9622Jestřábí moudrost (1989) 
Jestřábí moudrost n
minih3670minih3670Batman (1966) 
Batman n
minih9269minih9269Jak chutná černá (1986) 
Soul Man n
minih38002minih38002Dina (2002) 
Jeg er Dina n
minih104219minih104219Benur (2012) 
Benur n
minih14254minih14254Než se rozední (1958) 
Nära livet n
minih22038minih22038Valentino (1977) 
Valentino n
minih50121minih50121Cokoli jste učinili jednomu z těchto mých nepatrných bratří, mně jste učinili (2008) 
n
minih178700minih178700Otec (2020) 
The Father n
minih115835minih115835Pravěk útočí (2013) 
Jurassic Attack n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Hotel Portofino

16:20 - 17:15

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští predátoři aneb Život na...

16:55 - 17:45

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

31 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190073
Osobností: 697059
Fotografií: 762198
Plakátů: 375158
Obsahů a biografií: 177633

Poslední komentáře

Zola (1978) [TV minisérie]

Zola
Pro mne povedená   životopisná minisérie i   když formát dvouhodinových   dílů mi přišel hodně   netradiční a z obecného   hlediska ne právě více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Smrtelné zlo: Probuzení (2023)

Smrtelné zlo: Probuzení
V lesním duchovi taky není   posedlý jen jeden ale   všichni a taky je tam   motorová pila, trochu silný   slova tady v komentářích,   ale více >

Autor: nikita13

Bubu a Filip (1996) [TV seriál]

Bubu a Filip
Tohle je taková   devadesátková klasika a to   nejen seriálová či   televizní. Dá se to lehce   shrnout do jedné věty.   Herecky je to sice více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Matka v trapu (2024)

Matka v trapu
Čekala jsem komedii, něco ve   smyslu Jestli jednou odejdu a   nedočkala se. Pár zasmání,   trochu lítosti, naštvání a   ujištění, že zase ženská více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Omlouvám se za ty vtípky (2006) ...

Omlouvám se za ty vtípky
Charlie si nabalí novou kost,   ale při představení s jeho   osazenstvem se kterým bydlí   a jeho matkou to nějak   "vře". Díl se slušnejma   sekama a scénkama - 80%

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10