reklama
 
ohodnotit

Anděl u mého stolu

An Angel at My Table

Rok:
1990
Délka:
158 minut
Premiéra v ČR:
27.3.1996
„Trilogie podle autobiografií významné novozélandské prozaičky Janet Frameové, mj. přinucené k dlouhodobému pobytu na psychiatrii“

Celkové hodnocení filmu Anděl u mého stolu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2010
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Danby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43088minih43088Závan smrti (2007) 
Wind Chill n
minih48575minih48575Sherlock Holmes (2009) 
Sherlock Holmes n
minih149436minih149436Když přichází noc (1967) 
Hurry Sundown n
minih43875minih43875Královská hra (2004) 
Kongekabale n
minih24639minih24639Puščik jede do Prahy (1965) 
Puščik jedet v Pragu n
minih26028minih26028Dobrý voják Švejk (1926) 
n
minih18219minih18219Růže pro státního návladního (1959) 
Rosen für den Staatsanwalt n
minih62097minih62097Akcelerace smrti (2008) [TV film] 
Crash and Burn n
minih85049minih85049Tělo (2003) 
Cialo n
minih13939minih13939Nekonečný příběh 2 (1989) 
The Neverending Story II: The Next Chapter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (8)
7   - curil
4   - Kuvik
4   - T800
7   - eso
10 - volam
7   - Alfonc
4   - pet007
9   - Danby
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.283/0.246