';
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Amíci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.8% (19 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
klasifikátor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2022
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2022
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2008
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2015
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2015
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2008
Jarda2206
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2014
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.7.2007
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.11.2010
Lepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.5.2018
Nightstar58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2783minih2783Alexandr šťastný (1968) 
Alexandre le bienheureux n
minih152279minih152279Živý terč 2 (2016) [Video] 
Hard Target 2 n
minih4914minih4914Král Artuš a jeho družina (1967) 
Camelot n
minih43982minih43982Hvězdná brána: Archa pravdy (2008) [Video] 
Stargate: The Ark of Truth n
minih46388minih46388Byl jednou jeden lotr (1970) 
There Was a Crooked Man... n
minih37937minih37937Diplomová práce (1995) 
Tesis n
minih91499minih91499Šakalové (1967) 
The Jackals n
minih70358minih70358Mise Londýn (2010) [DVD kinodistribuce] 
Mission London n
minih31811minih31811Ecce Homo (1928) 
The Crowd n
minih46442minih46442Samuraj (1965) 
Samurai n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.8 % (19)
6   - klasifikát
7   - curil
6   - Agostino
6   - Kuvik
7   - Bara.40
6   - Snura
6   - FrankieOnd
6   - fred.appl
7   - zepo
7   - wrangler
8   - oulisna
6   - rosta12
8   - Jarda2206
8   - MILAN19611
3   - T800
7   - soptik
6   - zsuzsanna
10 - Lepo
5   - Nightstar5
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183590
Osobností: 688024
Fotografií: 735670
Plakátů: 354512
Obsahů a biografií: 169003

Poslední komentáře

Watcher (2022)

PROCESOR!

Watcher
Čekal jsem od toho víc. Za   mě to zpočátku byla   nevýslovná nuda s hlavní   hysterkou, co všude viděla   úchyláky jen se někam   pohnula. více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Sbohem Kryštůfku Robine (2017)

Sbohem Kryštůfku Robine
Dobrodružství Medvídka Pú   a jeho kamarádů zná už i v   Česku každý. Málokdo však   ví, že to byly původně   obyčejné hračky chlapce pod   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení