ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Amíci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.9% (17 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2008
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2015
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2008
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2017
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.7.2007
Jarda2206
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2014
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.11.2010
Lepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.5.2018
Nightstar58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2904minih2904Americký ninja (1985) 
American Ninja n
minih13678minih13678Návštěvníci (1993) 
Les visiteurs n
minih18998minih18998Sladký život (1960) 
La Dolce vita n
minih58505minih58505Garfield 3D (2009) 
Garfield's Pet Force n
minih26965minih26965Bylo nebylo v jednom království (1992) 
Bylo nebylo v jednom království n
minih5296minih5296Kdo je šťastnější než já? (1940) 
Chi è piu felice di me? n
minih58262minih58262Pád (2005) 
Krisana n
minih48209minih48209Babes On Broadway (1941) 
Babes On Broadway n
minih12903minih12903Most u Remagenu (1969) 
The Bridge At Remagen n
minih43488minih43488Bože, jak hluboko jsem klesla! (1974) 
Mio Dio come sono caduta in basso! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.9 % (17)
6   - Agostino
6   - Kuvik
7   - Bara.40
6   - Snura
6   - FrankieOnd
6   - fred.appl
7   - zepo
8   - oulisna
6   - rosta12
7   - wrangler
8   - MILAN19611
3   - T800
7   - soptik
8   - Jarda2206
6   - zsuzsanna
10 - Lepo
5   - Nightstar5

TV Program

ČT1 - Dobrá Voda (1982) [TV seriál]

10:10 - 11:30

44 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta Země: Sladkovodní svět

10:20 - 11:10

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2015) [TV ser...

09:50 - 11:00

64 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Dvojí tvář požehnání (1995) [T...

10:30 - 12:30

24 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166415
Osobností: 661090
Fotografií: 647431
Plakátů: 311509
Obsahů a biografií: 153140

Poslední komentáře

Indiana Jones a chrám zkázy (198...

Indiana Jones a chrám zkázy
Druhý film o Indina Jonesoj   je malinko "horší" ale v   podstatě né zas o tolik, má   skvělé triky, temnou   atmosféru, je strašidelný,   akce více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Poslední bohém (1931)

Poslední bohém
Saša Rašilov byl ideálním   představitelem Jaroslava   Haška. Neznám nikoho   dalšího, kdo by ho ve filmu   zastoupil lépe. Tenhle film   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Pastýřská pohádka (1980) [TV ins...

Pastýřská pohádka
Klasická papundeklová   studiovka z osmdesátek,   která vyniká vtipem a   rozverností. Tyhle pohádky   měly fakt svoje a většinou   solidně více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Duch doby - Stále kupředu (2011)

Doporučuji nejen pravicovým fanatikům

Duch doby - Stále kupředu
, doporučuji film i   obyčejným lidem, aby   věděli, že je naděje, že   se vše zlepší a lidem se   bude líp žít. Film má   čtyři části, začíná více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.204/0.191