ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Amíci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.9% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2009
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2015
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2008
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2017
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.7.2007
Jarda2206
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2014
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.11.2010
Lepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.5.2018
Nightstar58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14102minih14102Nesmiřitelní (1992) 
Unforgiven n
minih45524minih45524Moje žena a jiné katastrofy (2007) 
I Think I Love My Wife n
minih50855minih50855Pobřežní hlídka (1989) [TV seriál] 
Baywatch n
minih28305minih28305Cukr, káva, limonáda (1993) 
Un deux trois soleil n
minih55685minih55685Mluvme o sexu (2009) [TV seriál] 
Accidentally on Purpose n
minih27484minih27484Vánoční koleda (1999) [TV film] 
A Christmas Carol n
minih37096minih37096Country of My Skull (2003) 
Country of My Skull n
minih9973minih9973Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2 (1993) 
Best of the Best 2 n
minih25086minih25086Stopy ve sněhu (1997) 
Smila's Sense of Snow; Fräulein Smillas Gespür für Schnee n
minih11768minih11768Madisonské mosty (1995) 
The Bridges of Madison County n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.9 % (17)
6   - Agostino
6   - Kuvik
7   - Bara.40
6   - FrankieOnd
6   - Snura
6   - fred.appl
7   - zepo
8   - oulisna
6   - rosta12
8   - MILAN19611
3   - T800
7   - wrangler
7   - soptik
8   - Jarda2206
6   - zsuzsanna
10 - Lepo
5   - Nightstar5
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155395
Osobností: 642455
Fotografií: 594469
Plakátů: 282938
Obsahů a biografií: 142488

Poslední komentáře

Král sokolů (2000)

Král sokolů
Tak to je velká radost film   vidět, příroda, atmosféra,   Vorlíček i Kukura, film je   skoro 20 let mlád a vůbec   nestárne...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Neposlušnost (2017)

JIDIŠ

Neposlušnost
Ortodoxní židovské   prostředí - obecně:   vyhraněné náboženské   niveau a vůči tomu   "zakázaná láska"   notabene ke stejnému   více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

Král sokolů (2000)

Král sokolů
Moc pěkná česká pohádka.   Podle mě je velmi   nedoceněná. Jako malý jsem   ji zbožňoval a ani dnes   neodolám a s chutí se na ni   kouknu. Nádhera!

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 7 / 10

Obecná škola (1991)

"Vy tady ale máte dneska zahulíno!"

Obecná škola
Česká filmová klasika. Na   obecnou školu jsem s oblibou   koukal už jako malý capart a   pořád jí mám rád. Snad   každý správný Čech musel   více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 7 / 10

Obecná škola (1991)

Obecná škola
V podstatě jednoduchá   vzpomínková záležitost,   ale povedla se tu taková   poetika, kterou jsem kdysi   vídávala u Kachyni, kterému   se to více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.203/0.167