reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Americký ocásek 2

An American Tail: Fievel Goes West

Další název:
AMERICKÝ OCÁSEK II / FIEVEL NA DIVOKÉM ZÁPADĚ
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
73 minut
„Život v New Yorku není tak snadný, jak se zprvu zdálo, a navíc ho komplikují i všudypřítomné kočky.“

Celkové hodnocení filmu Americký ocásek 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.7% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.6.2016
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2003
Cardigan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.6.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2009
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.8.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2010
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.1.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
vedko11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.10.2009
bandri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2007
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007
Vesme
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih113596minih113596Černý kůň (2008) 
The Dark Horse n
minih78907minih78907Vždycky jsem chtěl být gangster (2007) 
J'ai toujours ręvé d'ętre un gangster n
minih135253minih135253Scooby Doo: Vítězné góly (2014) [Video] 
Scooby-Doo! Ghastly Goals n
minih22956minih22956Všechno nebo nic (1984) 
Všechno nebo nic n
minih24300minih24300Žena je žena (1960) 
Une femme est une femme n
minih28221minih28221Divoké včely (2001) 
n
minih49442minih49442Bouřlivé výšiny (1998) [TV film] 
Wuthering Heights n
minih44783minih44783Doktor Strange (2007) [Video] 
Doctor Strange n
minih30391minih30391Beethoven 3 (2000) 
Beethoven's 3rd n
minih49882minih49882Neviditelné děti (2005) 
All the Invisible Children n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.7 %
7   - curil
6   - Agostino
6   - Kuvik
5   - Tom_Hardy
6   - Cardigan
10 - satyr
7   - Kmotr95
5   - MaKy92z
9   - smíšek
10 - Gremmie
3   - T800
9   - Mr.Kluzo
10 - mary.charl
6   - JANAKA
8   - eso
6   - vedko11
10 - bandri
10 - dagy22
7   - Vesme
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253747
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.618/0.585