NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Americký ocásek 2

An American Tail: Fievel Goes West

Další název:
Americký ocásek - Fievel na divokém západě
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
73 minut
„Život v New Yorku není tak snadný, jak se zprvu zdálo, a navíc ho komplikují i všudypřítomné kočky.“

Celkové hodnocení filmu Americký ocásek 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (20 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.6.2016
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2009
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2003
Cardigan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.6.2010
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.8.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2010
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.1.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
vedko11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.10.2009
Marasuchus216
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.8.2019
bandri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2007
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007
Vesme
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22256minih22256Velká filmová loupež (1986) 
Velká filmová loupež n
minih66697minih66697Něco jako komedie (2010) 
It's Kind of a Funny Story n
minih28667minih28667Nebuďte policajta (1988) 
Ne réveillez pas un flic qui dort n
minih144318minih144318Tulipány pro Rose (2016) 
Tulips for Rose n
minih103271minih10327130 dní paranormální aktivity s ďáblem v těle ženy, která nenávidí muže (2013) 
30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo n
minih77096minih77096Jak jsem se ztratil (2009) 
How I Got Lost n
minih43187minih43187Sexy párty 2 (2006) 
Van Wilder 2: The Rise of Taj n
minih47433minih47433Na dně oceánu (2001) [TV film] 
Submerged n
minih116975minih116975Dívka Georgy (1966) 
Georgy Girl n
minih54980minih54980Velká policejní pohádka (1979) [TV inscenace] 
Velká policejní pohádka n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Hodnocení filmu

72 % (20)
7   - curil
6   - Agostino
6   - Kuvik
10 - satyr
5   - Tom_Hardy
6   - Cardigan
7   - Kmotr95
5   - MaKy92z
9   - smíšek
10 - Gremmie
3   - T800
9   - Mr.Kluzo
10 - mary.charl
6   - JANAKA
8   - eso
6   - vedko11
4   - Marasuchus
10 - bandri
10 - dagy22
7   - Vesme

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

11:45 - 12:35

15 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:35

0 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Walker, Texas Ranger (1993) [T...

11:30 - 12:30

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177641
Osobností: 678019
Fotografií: 710704
Plakátů: 337967
Obsahů a biografií: 162275

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení