reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Americký ocásek 2

An American Tail: Fievel Goes West

Další název:
AMERICKÝ OCÁSEK II / FIEVEL NA DIVOKÉM ZÁPADĚ
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
73 minut
„Život v New Yorku není tak snadný, jak se zprvu zdálo, a navíc ho komplikují i všudypřítomné kočky.“

Celkové hodnocení filmu Americký ocásek 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.7% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.6.2016
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2003
Cardigan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.6.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2009
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.8.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2010
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.1.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
vedko11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.10.2009
bandri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2007
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007
Vesme
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69409minih69409Intimní past (2010) 
The Resident n
minih92058minih92058Únos (2010) [TV film] 
Stolen n
minih71049minih71049Já, Natálie (1969) 
Me, Natalie n
minih2795minih2795Plouffeovi (1981) 
Les Plouffe n
minih46712minih46712Buddy míří na západ (1981) 
Occhio alla penna n
minih2810minih2810Alice to Newhere (1986) 
n
minih26689minih26689Plechové dostaveníčko (1965) [TV film] 
n
minih2911minih2911Americký podvazek (1994) [Video] 
American Garter n
minih57127minih57127Barvy života (2001) [TV pořad] 
Barvy života n
minih24795minih24795Velké přání (1981) 
Velké přání n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.7 %
7   - curil
6   - Agostino
6   - Kuvik
5   - Tom_Hardy
6   - Cardigan
10 - satyr
7   - Kmotr95
5   - MaKy92z
9   - smíšek
10 - Gremmie
3   - T800
9   - Mr.Kluzo
10 - mary.charl
6   - JANAKA
8   - eso
6   - vedko11
10 - bandri
10 - dagy22
7   - Vesme

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes

19:00 - 19:20

6 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

41 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141532
Osobností: 606241
Fotografií: 526433
Plakátů: 253909
Obsahů a biografií: 130293

Poslední komentáře

Das Frauenhaus (1977)

Das Frauenhaus
Tentokrát mi film připadá   jako snůška všech možných   námětů, které Jess Franco   ve svých filmech používá.   Námět je slabý,   striptýzový více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Prázdniny v Provence (2015)

trapas

Prázdniny v Provence
To je komedie?? Hrůza a děs.   Ani jednou se nebylo proč   zasmát. Sorry   jako.....Zbytečně vyhozené   prachy za natáčení

Autor: pettra | Hodnocení: 1 / 10

Opakovaný rány do jeho nevinný h...

Opakovaný rány do jeho nevinný hlavy
Jeden z nevtipnějších   dílů celého seriálu. Podle   Charlieho teorie se zde   vysvětlí, proč je Jake v   myšlení tak pomalý. Alan se   více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Pasažéři (2016)

Pasažéři
Sci - fi to já rád   :-).
Tady mně tvůrci velice   potěšili. Jak dějem, tak i   viz. efekty a triky. Martin   Sheen byl v roli robota -   více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Zajímavě pojatý film.
Měl   jsem úplně jinou představu,   než to, co jsem viděl, ale   na tom víceméně   nezáleží. Vždycky to   záleží jenom více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.58/0.541