reklama
 
ohodnotit

Americký ocásek 2

An American Tail: Fievel Goes West

Další název:
AMERICKÝ OCÁSEK II / FIEVEL NA DIVOKÉM ZÁPADĚ
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
73 minut
„Život v New Yorku není tak snadný, jak se zprvu zdálo, a navíc ho komplikují i všudypřítomné kočky.“

Celkové hodnocení filmu Americký ocásek 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.7% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.6.2016
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2003
Cardigan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.6.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2009
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.8.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2010
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.1.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
vedko11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.10.2009
bandri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2007
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007
Vesme
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih111522minih111522Budoucnost nejistá (2013) 
How I Live Now n
minih41351minih41351Supervulkán (2005) [TV film] 
Supervolcano n
minih53886minih53886Ukradený zázrak (2001) [TV film] 
Stolen Miracle n
minih61018minih61018Tady Reed Fish (2006) 
I'm Reed Fish n
minih56690minih56690O kouzelnici Klotýnce (1988) [TV inscenace] 
O kouzelnici Klotýnce n
minih10252minih10252Klářino srdce (1988) 
Clara's Heart n
minih57382minih57382Santa hledá ženu (2004) [TV film] 
Single Santa Seeks Mrs. Claus n
minih32052minih32052Sex a Lucía (2001) 
Lucía y el sexo n
minih132492minih132492Rybička (2015) 
Rybička n
minih17240minih17240Předměstí (1996) 
subUrbia n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.7 %
7   - curil
6   - Agostino
6   - Kuvik
5   - Tom_Hardy
6   - Cardigan
10 - satyr
7   - Kmotr95
5   - MaKy92z
9   - smíšek
10 - Gremmie
3   - T800
9   - Mr.Kluzo
10 - mary.charl
6   - JANAKA
8   - eso
6   - vedko11
10 - bandri
10 - dagy22
7   - Vesme
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545693
Plakátů: 260869
Obsahů a biografií: 133607

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.642/0.593