ohodnotit

Americký mogul

Ratings Game, The

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Americký mogul

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2011
Peracos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.6.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
muschalek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.2.2010
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
vic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3796minih3796Bermudský trojúhelník (1978) [TV film] 
The Bermuda Triangle n
minih29719minih29719Rychle a zběsile (2001) 
The Fast and the Furious n
minih41347minih41347B-H je mi strachem (2001) 
Trembling Before G-d n
minih34545minih34545Andělíčku, můj strážníčku (1987) 
Now I Lay Me n
minih50064minih50064A Free Soul (1931) 
A Free Soul n
minih37600minih37600Propast (1982) [TV film] 
Propast n
minih44993minih44993Black Books (2000) [TV seriál] 
Black Books n
minih100367minih100367Zločiny v zahradách (2003) [TV seriál] 
Rosemary & Thyme n
minih9276minih9276Jak jsem vyhrál válku (1967) 
How I Won the War n
minih5657minih5657Člověk na houpačce (1974) 
Man on a Swing n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (9)
8   - Edward52
5   - Agostino
5   - Kuvik
8   - miroslav22
5   - Peracos
3   - T800
3   - muschalek
7   - uriel
1   - vic

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

55 minut již uběhlo
126 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

55 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:25

59 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Prima - My Little Pony

06:35 - 07:15

19 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152742
Osobností: 637129
Fotografií: 581902
Plakátů: 276383
Obsahů a biografií: 140157

Poslední komentáře

Špión, který mi dal kopačky (201...

Nedejte na hnidopichy!

Špión, který mi dal kopačky
Podělím se tu s vámi o   malé tajemství: do kina se   chodím bavit. „No a co má   bejt“, říkáte si. Jenže   když si tady tak čtu   komentáře, více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 9 / 10

Vyšehrad (2016) [TV minisérie]

Drsné,

Vyšehrad
ale zároveň velmi reálné a   vtipné.Slušné herecké   výkony+účast opravdových   "kopaček". Velmi dobrý   počin

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2018/7) [TV epizoda]

Labyrint
Tak sedmý díl, lehké   zklamání. Ano vše celkem   jasně vysvětleno a zapadlo   to do sebe, ale nakonec ti   vrazi a jejich pohnutky   nemají tu více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Úžasňákovi (2004)

Úžasňákovi
Nudná rodinka s nějakými   schopnostmi a s pár kámoši   s nějakými jinými   schopnostmi, kteří doplatili   na politickou korektnost a   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Nejtemnější hodina (2017)

Nejtemnější hodina
Churchilla jsem vždycky   vnímala jako politického   matadora. Nejtemnější   hodina pro mě byla hodně   zajímavá z historického   hlediska, více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.176/0.133