ohodnotit

Americký mogul

Ratings Game, The

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Americký mogul

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2011
Peracos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.6.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
muschalek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.2.2010
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
vic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36838minih36838Scary Movie 4 (2006) 
Scary Movie 4 n
minih24843minih24843Zelená léta (1985) 
Zelená léta n
minih6863minih6863Drákuloviny (1995) 
Dracula: Dead and Loving It n
minih42958minih42958Návrat Lew Harpera (1975) 
The Drowning Pool n
minih2506minih2506Abraham Lincoln (1930) 
Abraham Lincoln n
minih3419minih3419Babek (1979) 
Babak n
minih43127minih43127Prehistorický park (2006) [TV seriál] 
Prehistoric Park n
minih51684minih51684Donaldova sněžná bitva (1947) 
Donald's Snow Fight n
minih53689minih53689Bacha, kouše! (2009) 
Jennifer's Body n
minih11223minih11223Profesionál (1981) 
Le professionnel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (9)
8   - Edward52
5   - Agostino
5   - Kuvik
8   - miroslav22
5   - Peracos
3   - T800
3   - muschalek
7   - uriel
1   - vic
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588790
Plakátů: 279699
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Modlitba lovce (2017)

Modlitba lovce
Dlouho jsem se tak nenudil u   sledování "akčního" filmu.   Dávám jen deset kusů   krásné Odeye Rushové,   protože jen kvůli ní se na   to dalo jakž takž koukat.   Jinak to byla absolutní   ptákovina.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.35/0.308