reklama
 
ohodnotit

Americké srdce

American Heart

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
113 minut
„Jeff Bridges a Edward Furlong v dramatu o otci a synovi, kteří si jsou jedinou nadějí v boji o záchranu svých smutných, prázdných a zbytečných životů.“

Celkové hodnocení filmu Americké srdce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2009
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2016
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.4.2013
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.7.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.10.2014
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2010
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2013
Wharan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15313minih15313Pán Divokého Západu (1939) 
n
minih24690minih24690Srdce za písničku (1933) 
n
minih32740minih32740Santa je úchyl! (2003) 
Bad Santa n
minih19581minih19581Stanley a Iris (1990) 
Stanley and Iris n
minih46510minih46510Jezdci z jižního Bronxu (2005) [TV film] 
Knights of the South Bronx n
minih12918minih12918Motýli jsou svobodní (1972) 
Butterflies Are Free n
minih138750minih138750Šampioni lakrosu (2012) 
Crooked Arrows n
minih61068minih61068Charlie Chan a kletba Dračí královny (1981) 
Charlie Chan and the Curse of the Dragon Queen n
minih5040minih5040Cesta do středu Země (1959) 
Journey to the Center of the Earth n
minih47045minih47045Hannah Montana (2006) [TV seriál] 
Hannah Montana n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (16)
6   - curil
3   - Agostino
4   - Kuvik
7   - Bara.40
8   - Snura
8   - Matematick
8   - MysteryIll
8   - rockwoman
6   - petule611
3   - miroslav22
6   - rosta12
3   - T800
10 - POČÍTAČ
8   - beretap
6   - JoeLimo
10 - Wharan

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejvýznamnější operace 2. svět...

11:55 - 12:55

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:35

24 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:10 - 12:25

14 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152337
Osobností: 636481
Fotografií: 578355
Plakátů: 275649
Obsahů a biografií: 139812

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.327/0.288