reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Americká Yakuza

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.2% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
Vig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.7.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2014
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2009
jozo105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2010
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2010
magnát
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2009
Meharts
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
melias76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih68350minih68350Pekař Vilém a sličná Naďa (1972) [TV film] 
n
minih22635minih22635Vlčie diery (1948) 
Vlčie diery n
minih145770minih145770Recitál Ivo Jahelky (1993) [TV film] 
Recitál Ivo Jahelky n
minih132332minih132332Oceán za třetím lesem (1990) 
Simon les nuages n
minih3635minih3635Barrandovské nocturno aneb Jak film tančil a zpíval (1984) 
n
minih48398minih48398Valčík s Baširem (2008) 
Waltz with Bashir n
minih39461minih39461Legenda o Zorrovi (2005) 
The Legend of Zorro n
minih65013minih65013Závěť (2007) 
Zavet n
minih47101minih47101Stupeň 7: Konec světa (2005) [TV film] 
Category 7: The End of the World n
minih46250minih46250Chaplin se vrací z flámu (1916) 
One A.M. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.2 %
6   - curil
3   - Agostino
4   - Kuvik
7   - Vig
7   - R.RICKIE
7   - Kycky
4   - MaKy92z
7   - phorsky1
6   - rosta12
4   - T800
6   - renod
6   - deatdavid
6   - dodoch
5   - dr.obek
6   - jozo105
5   - Jou11
6   - magnát
3   - Meharts
5   - melias76
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606603
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.064/1.039