reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Americká Yakuza

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2017
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
Vig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.7.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2014
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2009
jozo105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2010
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2010
magnát
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2009
Meharts
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
melias76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7929minih7929Golden Gate (1994) 
Golden Gate n
minih24751minih24751Trhani (1936) 
n
minih22445minih22445Městečko prokletých (1960) 
Village of the Damned n
minih36658minih36658Matrix Revolutions (2003) 
The Matrix Revolutions n
minih79038minih79038Dovolená po francouzsku 3 (2006) 
Les Bronzés 3: amis pour la vie n
minih71743minih71743Hrdina ulice (2010) 
Boy Wonder n
minih32946minih32946Vlak dětství a naděje (1985) [TV seriál] 
Vlak dětství a naděje n
minih2807minih2807Alice a Elsa (1993) 
n
minih105324minih105324Mezi náhrobními kameny (2014) [2k digital] 
A Walk Among the Tombstones n
minih25015minih25015Stará známá písnička (1997) 
On connait la chanson n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.5 %
6   - curil
6   - martin.stu
3   - Agostino
4   - Kuvik
7   - Vig
7   - R.RICKIE
7   - Kycky
4   - MaKy92z
7   - phorsky1
6   - rosta12
4   - T800
6   - renod
6   - deatdavid
6   - dodoch
5   - dr.obek
6   - jozo105
5   - Jou11
6   - magnát
3   - Meharts
5   - melias76
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149218
Osobností: 630255
Fotografií: 569286
Plakátů: 270318
Obsahů a biografií: 137137

Poslední komentáře

Marečku, podejte mi pero! (1976)

Marečku, podejte mi pero!
Lehká agitka českému   průmyslu, ale dá se to   překousnout. Hlavně tu je   spousta hlášek, které již   zlidověly.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 8 / 10

Trabantem Jižní Amerikou (2014) ...

Trabantem Jižní Amerikou
Od té doby, co má Pribáň   patent na rozum, tak mi tím i   jeho zážitky silně   znechutil. Asi by bylo dobré   ke všemu se "demokraticky"   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Godless (2017) [TV minisérie]

Godless
Počátek je fajn. Pokud   někomu nevadí, že místy   pokulhává střih a sem tam   se zapomnělo na hlídání   detailů a že někdy je to   poněkud více >

Autor: naineko | Hodnocení: 5 / 10

Štiky (2018) [TV pořad]

Další

Štiky
zcela zbytečná reality   show... Tentokrát nám   ukazuje v celé její   "kráse", rodinu Štikových i   s jejími odnožemi.
Tak jako   má více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 3 / 10

Inspektor Max (2018) [TV seriál]

Extra hloupost

Inspektor Max
Nedívejte se, nehledejte   souvislosti, neviděl jsem   strašnější slátaninu.   Dlouho jsem nepsal žádný   koment, ale toto mě urazilo a   více >

Autor: thefj | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.282/0.244