reklama
 
ohodnotit

Alsino a kondor

Alsino y el cóndor

Další název:
Alsino and the Condor
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Alsino a kondor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.2.2010
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Andula2912
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13696minih13696Nebe a dudy (1941) 
Nebe a dudy n
minih18679minih18679Sestřičky (1983) 
Sestřičky n
minih32506minih32506Děvčata ze San Frediana (1955) 
Le ragazze di San Frediano n
minih41593minih41593Tot Amor (1980) [TV inscenace] 
Tot Amor n
minih28280minih28280Romulus a Remus (1961) 
Romolo e Remo n
minih37709minih37709Pábení (2000) 
n
minih54605minih54605Bude naše (2007) 
One of Our Own n
minih53662minih53662Cream (1995) 
Cream n
minih47799minih47799Panika (2001) 
Flying Virus n
minih45989minih45989Chad Hanna (1940) 
Chad Hanna n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
4   - Edward52
4   - Agostino
4   - Kuvik
10 - whack
8   - vo.truhlas
3   - T800
3   - Andula2912

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Skrytá tvář evoluce: Dědictví ...

16:50 - 17:50

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Drazí sousedé (2016) [TV seriá...

17:30 - 18:50

4 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše! (2017) [TV pořad...

16:40 - 17:35

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144972
Osobností: 617215
Fotografií: 542386
Plakátů: 259664
Obsahů a biografií: 132784

Poslední komentáře

Patriot (2000)

Patriot
Mnohým se film Patriot   nelíbil, ale u mě uspěl.   Historické filmy mám rád a   i tenhle mě potěšil.   Příběh se svižně odvíjel   a těžký boj více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Temný případ (2014) [TV seriál]

Moc zajímavej seriál

Temný případ
No rozhodně musím říct,   že tenhle seriál je hodně   hodně zajímavej. Zatím jsem   tedy viděl jen první řadu   ale je hodně těžké tento   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Malý pitaval z velkého města (19...

Malý pitaval z velkého města
Pravé nefalšované retro!   Kam se hrabou Vyprávěj nebo   Svět pod hlavou, které jen   napodobují. Zde je vše, jak   bylo na začátku osmdesátek: více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Zloději zelených koní (2016)

Zloději zelených koní
Zklamání. Nevšední   prostředí nezachránilo   příběh postavený na   banální zápletce, podané   velmi nevěrohodně. Nevím,   jaká je kniha Jiřího   Hájíčka, ale   předpokládám, že tak   slabá snad nebude.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějnice (2008) [TV epizoda]

Čarodějnice
Trošku dobrodružství, jen   se to trochu zvrtne. Jak   někdo pohrdne obyčejným   klukem a začne kobru lochtat   bosou nohou....Když pominu   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.275/0.232