reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Alsino a kondor

Alsino y el cóndor

Další název:
Alsino and the Condor
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Alsino a kondor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.2.2010
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Andula2912
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3635minih3635Barrandovské nocturno aneb Jak film tančil a zpíval (1984) 
n
minih27754minih27754Chuckyho nevěsta (1998) 
Bride of Chucky n
minih18031minih18031Royal Flash (1975) 
Royal Flash n
minih29741minih29741Pevnost (1988) 
The Presidio n
minih40475minih40475Sklapni a zastřel mě (2005) 
Shut Up and Shoot Me n
minih38305minih38305Zajatec japonských ostrovů (1980) [TV film] 
Shogun n
minih63580minih63580Královna Bona (1981) [TV seriál] 
Królowa Bona n
minih40859minih40859Boj o Řím II (1968) 
Kampf um Rom II - Der Verrat n
minih54153minih54153Nedotknutá manželka (2005) [TV seriál] 
La Esposa Virgen n
minih32360minih32360The Song Remains the Same (1976) 
Led Zeppelin : The Song Remains The Same n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
4   - Edward52
4   - Agostino
4   - Kuvik
10 - whack
8   - vo.truhlas
3   - T800
3   - Andula2912

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

41 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141726
Osobností: 607013
Fotografií: 527182
Plakátů: 254130
Obsahů a biografií: 130414

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.269/0.243