reklama
 
ohodnotit

Alsino a kondor

Alsino y el cóndor

Další název:
Alsino and the Condor
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Alsino a kondor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.2.2010
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Andula2912
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3913minih3913Beze strachu (1993) 
Fearless n
minih19632minih19632Statečný Osceola (1971) 
Osceola n
minih43377minih43377Michael Clayton (2007) 
Michael Clayton n
minih29351minih29351Ach, ta láska (1993) 
Amore! n
minih50871minih50871Byla jednou jedna planeta (2008) [TV seriál] 
Il était une fois... notre terre n
minih4937minih4937Carlitova cesta (1993) 
Carlito's Way n
minih28873minih28873Psycho III (1986) 
Psycho III n
minih32797minih32797Chlapec s 13 tatínky (1975) 
n
minih50450minih50450Curse of Alcatraz (2007) 
Curse of Alcatraz n
minih50191minih50191Arsenalcy (1925) 
Arsenalcy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 % (7)
4   - Edward52
4   - Agostino
4   - Kuvik
10 - whack
8   - vo.truhlas
3   - T800
3   - Andula2912

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:10 - 16:00

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Mistři stavitelé

15:35 - 16:30

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

6 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151246
Osobností: 635298
Fotografií: 575860
Plakátů: 273915
Obsahů a biografií: 139061

Poslední komentáře

Neon Demon (2016)

Neon Demon
Kde jsem k tomuhle přišel,   to věru nevím. Sto minut   zabitých. I když je fakt,   že na konci se pár   zajímavých záběrů   objevilo, ale to už mne na   filmu nezajímalo vůbec nic.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Parta hic (1976)

Parta hic
I když tato klasika nepatří   mezi mé nej, přesto se ni   vždy rád občas kouknu.   Zábavička pro celou rodinu   mi navíc ještě krásně   asociuje mládí.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Pár nenormálních aktivit (2013) ...

Pár nenormálních aktivit
Přiznávám, že můj názor   může být ovlivněn tím,   že jsem neviděl Paranormal   Activity, na druhou stranu   není to zdaleka první   parodie, u více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.158/0.117