Zari
ohodnotit

Obsah filmu Allegri becchini... arriva Trinità

 
Do malého města přijíždí skupina pěti banditů pod vedením maskovaného muže v kápi, která vydírá starostu města. Žádají výpalné a pokud nesplní městečko jejich žádost, nastanou represálie. Starosta se postaví na odpor a tak muži unesou jeho manželku.

Žena se pokusí o útěk, ale je lupiči dopadena, mučena a zavražděna. Bandité netuší, že starostova manželka byla sestrou bývalého šerifa Djanga Randalla. Ten přijede do městečka a vydává se po stopách vrahů. Likviduje jednoho člena bandy po druhém, nakonec přichází muž v kápi a zároveň překvapení.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení:
Přidáno: 30.9.2020
Jeden ze slabších spaghetti westernů, nedejte   se nachytat, Trinitá se ve filmu nevyskytuje a do   názvu byl dán jen kvůli úspěšné sérii   filmů tohoto žánru s tímto hrdinou. Ostatně v   rámci italských a španělských eurowesternů   se často v názvech filmů používali jména   oblíbených hrdinů (Django, Sartana, Sabata,   Trinitá a další), aniž by v příběhu   vystupovali. Western je plný přestřelek,   rvaček a násilných scén. Tím, že hlavnímu   hrdinovi nasadí akrylovou paruku, aby se podobal   Klausi Kinskému, příběh nezachrání. Za   zmínku snad stojí pouze herecká účast Gordona   Mitchella, který hrál v několika spaghetti   westernech, ale výrazněji se neuplatnil. Jeho   herecká parketa byla více v kriminálkách a   hororech.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama