reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Alias Jesse James

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.7.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.7.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
p.a.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.1.2018
iwan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.6.2008
ricitomas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20945minih20945Peacemaker (1997) 
The Peacemaker n
minih25379minih25379Alternativní medicína (1992) 
n
minih4053minih4053Bílí muži neumějí skákat (1992) 
White Men Can´t Jump n
minih110865minih110865Přiveď ho domů (2000) 
Bring Him Home n
minih72412minih72412Homo erectus (1995) 
Homo erectus n
minih48985minih48985Pražský Sherlock Holmes (1968) [TV inscenace] 
Pražský Sherlock Holmes n
minih47392minih47392Woyzeck (1979) 
Woyzeck n
minih62671minih62671Skryté zločiny (2009) [TV film] 
Hidden Crimes n
minih4037minih4037Bílé písky (1992) 
White Sands n
minih27422minih27422Pavučina smrti (1998) 
Implicated n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 %
6   - curil
6   - hvezdyn
5   - Agostino
6   - satyr
6   - rosta12
8   - vo.truhlas
3   - T800
8   - p.a.
5   - iwan
9   - ricitomas

TV Program

ČT1 - Útěk

13:55 - 14:25

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Radúz Činčera

14:05 - 14:50

3 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

14:00 - 15:00

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

13:30 - 14:30

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150076
Osobností: 632766
Fotografií: 573307
Plakátů: 272138
Obsahů a biografií: 138001

Poslední komentáře

Zúčtování v Malém Tokiu (1991)

Zúčtování v Malém Tokiu
Když už chcete hodnotit   filmy...zajděte na večerní   kurz českého jazyka. Shoda   podmětu s přísudkem, vzory,   skloňování a tak. Jinak   film je blbina. Lundgren nic   jiného neumí.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Kmotři z blat (1983) [TV inscena...

Kmotři z blat
Nic moc, papundeklová   volovinka beze snahu o něco   lepšího. Ani herce   nelíčili, tak se občas   zalesknou.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kauzy Jaromíra Soukupa (2017) [T...

Kauzy Jaromíra Soukupa
Po zhlédnutí tohoto   (ne)užitečného popřadu   jsem si jist svým verdiktrem.   Je to naprostá zabijárna   času s chlápkem, který je   možná tak více >

Autor: Antonín89 | Hodnocení: 1 / 10

Na vodě (2016) [TV seriál]

Na vodě
Je jistě těžké napsat   scénář k seriálu, o to je   to lehčí natočit, během   víkendu je to sfouknutý. A   když v něm hrají herci   zvučných více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Všechny prachy světa (2017)

PROCESOR!

Všechny prachy světa
Tak peníze prý kazí   charakter, tak proč po nich   většina touží?...Myslí   si, že budou mít svobodu,   ale ve finále mají tolik   starostí s více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.305/0.267