ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Alias Jesse James

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.7.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.7.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2018
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
valip159951
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2018
p.a.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.1.2018
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.6.2018
iwan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.6.2008
ricitomas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60642minih60642Biliárový šampión (1982) 
Io, Chiara e lo Scuro n
minih43219minih43219Pitva mimozemšťana (2006) 
Alien Autopsy n
minih48421minih48421Kat: Válečná zóna (2008) 
Punisher: War Zone n
minih9981minih9981Vánoční koncert Karla Gotta '92 (1992) [TV pořad] 
Vánoční koncert Karla Gotta '92 n
minih40716minih40716Ukradené Vánoce Tima Burtona (1993) 
The Nightmare Before Christmas n
minih71747minih71747Morrison bude mít sestřičku (2008) 
Morrison krijgt een zusje n
minih2515minih2515Absolvent (1967) 
The Graduate n
minih2942minih2942Amistad (1997) 
Amistad n
minih166782minih166782Hvězdná brána: třetí říše (2018) 
Stargate Origins: Catherine n
minih74072minih74072Tvrdohlavá žena aneb Zamilovaný školní mládenec (1972) [TV divadelní představení] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 % (13)
6   - curil
6   - hvezdyn
5   - Agostino
6   - satyr
6   - rosta12
6   - wrangler
8   - vo.truhlas
3   - T800
8   - valip15995
8   - p.a.
7   - vali55967
5   - iwan
9   - ricitomas

TV Program

ČT1 - Případy detektiva Murdocha (20...

23:00 - 23:45

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Jeden den ve Francii

21:45 - 23:20

93 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:55 - 23:50

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

22:45 - 00:05

33 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166370
Osobností: 661038
Fotografií: 646690
Plakátů: 311216
Obsahů a biografií: 153060

Poslední komentáře

Pidilidi (1997)

Pidilidi
Roztomilá blbinka, jejíž   kouzlo tkví v kontrastu   našeho a pidisvěta a hlavně   v tom, co si pidilidi   "půjčí" z našeho a na co   to více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Přízrak lásky (1981)

Přízrak lásky
Trochu ťažkopádnejší film   o "mŕtvej" láske, ktorá sa   začne dotyčnému zjavovať.   Samotný príbeh o iba dvoch   postavách však nie je   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Pod vodou (2019)

Pod vodou
Znáte filmy Leviathan (1989)   nebo Život (2017) a   samozřejmě i dalším   snímkům je to podobné.   Pokud ano je to takový mix   těch zmíněných více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Na palubu! (2020)

Na palubu!
Velmi milá, lehká a   přirozeně plynoucí komedie   z dílny Guillaume Brace.   Ideální do letního kina.   Díky, KVIFF. :)

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Než skončí léto (2019)

Než skončí léto
Intenzivní, nespoutaný a   místy nepochopitelný -   takový je film "Než skončí   léto" i život hlavní   hrdinky.

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.324/0.311