Únorové novinky
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Alamo Bay

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.9.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.5.2008
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2009
patrikracz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2607minih2607Agent č.1 (1971) 
Agent nr 1 n
minih12350minih12350Meteor (1979) 
Meteor n
minih58204minih58204Jesse Stone: Smrt v jezeře (2006) [TV film] 
Jesse Stone: Death in Paradise n
minih157994minih157994Katie Fforde: Srdeční záležitost (2017) [TV film] 
Katie Fforde: Herzenssache n
minih40731minih40731Restaurace U Prince (2005) [TV inscenace] 
Restaurace U Prince n
minih7090minih7090Dva supernosáči (1983) 
Die Supernasen n
minih49320minih49320Příčinu smrti neuvádět (1968) 
Uzrok smrti ne pominjati n
minih72216minih72216Žena za výlohou (1944) 
The Woman in the Window n
minih29723minih29723Pomoc!!! Já mám rande (2002) 
The Third Wheel n
minih40805minih40805Za úsvitu (2000) [TV film] 
By Dawn's Early Light n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Na krok od nebe (2011) [TV ser...

09:00 - 09:50

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Afrika z výšky

08:30 - 09:25

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:40 - 09:40

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

09:15 - 10:30

6 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 189919
Osobností: 696841
Fotografií: 761886
Plakátů: 374911
Obsahů a biografií: 177459

Poslední komentáře

Amish Grace (2010) [TV film]

Amish Grace
Podle mého názoru velmi   dobrý televizní film   natočený podle skutečných   událostí, který je hlavně   o vyrovnávání se ztrátou,   smutkem a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Rites Of Passage (2012)

Rites Of Passage
Možná, že jsem v tomhle   žánrovém koktejlu něco   špatně pochopil, nebo   nepochopil vůbec, ale   přišlo mi to jako hodně   divný film a měl více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vůně cibule (1975)

Vůně cibule
Fajn komedie na odreagování,   bavila mne kdysi a baví i   teď. Samozřejmě s   původním dabingem. Cibulář   je skvělý a mám ho pořád   ráda.

Autor: Alix | Hodnocení: 8 / 10

Keoma (1976)

Keoma
Podle mne je to naprostá   slátanina, kde jsem marně   hledala nějakou logiku. Konec   byl sice předvídatelný, ale   opět, aspoň pro mne, úplně více >

Autor: Alix | Hodnocení: 3 / 10

Eternals (2021)

Horší film Marvel ještě neměl

Eternals
Nudný film u kterého se děj   se rozjede až na konci.   Celkově mi to přijde jako   drama-romantická reakce na   "SHAZAM!". Na to že mají   mít více >

Autor: Orin002 | Hodnocení: 5 / 10