reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Alamo Bay

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.9.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.5.2008
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2009
patrikracz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59974minih59974Černovous (2006) [TV minisérie] 
Blackbeard n
minih13852minih13852Nejbáječnější Karkulín na světě (1974) 
Världens bästa Karlsson n
minih32757minih32757Černí orlové ze Santa Fé (1965) 
Die schwarzen Adler von Santa Fe n
minih42868minih42868Tichý spojenec (2005) 
Silent Partner n
minih13523minih13523Námořníci jdou (1936) 
Follow the Fleet n
minih67406minih67406Johnova dívka (1995) [TV film] 
Johnny's Girl n
minih41076minih41076Princezna Slonbidlo (1990) [TV inscenace] 
Princezna Slonbidlo n
minih34468minih34468Eastern - Krvavý Hugo (1997) 
n
minih44170minih44170Akce nemluvně (2006) 
Bo bui gai wak n
minih64803minih64803S nejlepšími úmysly (1992) 
Den goda viljan n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - curil
7   - Edward52
5   - Agostino
5   - Kuvik
7   - Bara.40
9   - vo.truhlas
5   - T800
5   - dr.obek
5   - patrikracz
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545693
Plakátů: 260869
Obsahů a biografií: 133607

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.541/0.506