Duben
ohodnotit

Il giustiziere sfida la città

Další název:
Syndicate Sadists
Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
90 minut

Obsah filmu Il giustiziere sfida la città

 
Po letech putování se vrací do Milána napravený gangster Rambo. Vyhledá starého přítele Pina Scaliu, který se ho snaží přesvědčit, aby se přidal k jeho soukromému vyšetřování únosu syna bohatého milánského podnikatele. Únos provedl gang Conti, který se cítí ohrožen a zabije Pina.

Rambo se rozhodne pomstít přítele a osvobodit uneseného chlapce. Pomocí falešného výkupného jako návnady se mu podaří proti gangu Conti postavit gang Dona Paterna, svého bývalého šéfa. Vypukne válka mezi gangy, které se navzájem málem vyhladí. Když prohlédnou past, uzavřou příměří s cílem zlikvidovat Ramba.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.10.2021
"Kat vyzývá město"
Další setkání režiséra Umberta Lenziho a   Tomase Miliana a výsledek se dostavil. Milian se   tentokrát neřítí po silnicích autem, ale   využívá motorku a se svou červenou hučkou či   kulichem na hlavě je pánem situace. Rambo je   oddán dobru, ale jeho konání není   jednoznačné. Využívá své bývalé kontakty z   podsvětí, aby docílil rovnováhy ve městě.   Pojmenování hlavního hrdiny opravdu vychází z   románu Davida Morrella, který byl zfilmován o   pět let později. Milian "First Blood"   četl a inspiroval se. Příběh rovněž   připomíná pastí, jež postaví dva gangy proti   sobě ku prospěchu třetí osoby, Leoneho   "Pro hrst dolarů".


Hodnocení:n12345678910
Il giustiziere sfida la città (1975)Il giustiziere sfida la città (1975)Il giustiziere sfida la città (1975)Il giustiziere sfida la città (1975)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190598
Osobností: 697909
Fotografií: 764246
Plakátů: 376769
Obsahů a biografií: 178330

Poslední komentáře

Pilulka (1999) [TV epizoda]

Pilulka
Kelso se dozví, že Jackie je   těhotná a je z toho hotovej,   Donna proto radši objednává   v lékárně antikoncepci, v   lékárně se sejdou Eric,   jeho ségra a Bob Piciotti a   dál docela švanda:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

První rande (1999) [TV epizoda]

První rande
Konečně první rande Erica s   Donnou a právě na   Valentýna. Hyde jim to chce   zhatit, ale moc se mu to   nezdaří a Kelso chce stále   další sex s Jackie, ta mu ho   odpírá, ale nakonec?:-))

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Young Catherine (1991) [TV film]

Young Catherine
Legendární historie o   mladičké pruské princezně,   která se měla stát   manželkou šíleného   následníka ruského trůnu a   nakonec se stala více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Strážmistr Topinka (2019) [TV se...

Aj na konci sveta sa niečo deje

Strážmistr Topinka
Seriál vychádza z Doktora   Martina, ktorý sa tu   sporadicky mihne. A aj keď v   origináli Topinka nebola moja   najsympatickejšia postava,   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10

Ukradené auto (1999) [TV epizoda...

Ukradené auto
Otec Ericoj veme klíčky od   auta kvůli škrábanci a že   není zodpovědný a tak Kelso   sežene jiné auto, ale to je   údajně kradené, tak celá   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10