reklama
 
ohodnotit

Akce u Arsenalu

Akcja pod Arsenałem

Další název:
Akcja pod Arsenalem; Operation Arsenal
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
10.10.1979
„Epizoda z boje polských vlastenců za druhé světové války“

Celkové hodnocení filmu Akce u Arsenalu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.4% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2017
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.5.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34545minih34545Andělíčku, můj strážníčku (1987) 
Now I Lay Me n
minih66726minih66726Rio (2011) 
Rio n
minih71604minih71604Vosí hnízdo (1976) 
Le guêpier n
minih138919minih138919Tajemná dívka (2011) [TV film] 
A Crush on You n
minih46190minih46190Lars a jeho vážná známost (2007) 
Lars and the real girl n
minih104707minih104707Bláznivé námluvy (2013) 
Peeples n
minih103708minih103708Jane má schůzku (2003) [TV film] 
See Jane Date n
minih47952minih47952Ďáblovo dítě (2008) 
Babysitter Wanted n
minih13293minih13293Myšlenky (1990) 
Myšlenky n
minih137530minih137530Labyrint (2015) [TV seriál] 
Labyrint n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.4 %
7   - curil
7   - Edward52
5   - Agostino
6   - Kuvik
7   - radegaster
6   - lejtenant
10 - dederon
7   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
1   - deatdavid
6   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149213
Osobností: 630221
Fotografií: 569228
Plakátů: 270307
Obsahů a biografií: 137135

Poslední komentáře

Carnage Park (2016)

Carnage Park
No s tím koncem si mohli dát   více práce, za to body   dolů. Ale jinak se mi to   hodně líbilo. Hluchota skoro   nebyla, i to gore sem tam   potěšilo mé oko, takže za   mne super podívaná.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Pomsta: Milostný příběh (2017)

Pomsta: Milostný příběh
Bohužel, mám rád   vengeance,ale tohle bylo   příliš zdlouhavé. Být ta   stopáž o půlhodinku   kratší, filmu by to   prospělo. Pan Cage zde moc více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Pan Magor (1997)

Pan Magor
Jen průměrný film o   téměř slepém výrobci   polívek (pokud jsem to z toho   dobře pochopil). Moc vtipů k   zasmání tam není, navíc mi   přišlo, že Nielsen až moc   přehrává.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 5 / 10

Poplach v skautském táboře (1997...

Poplach v skautském táboře
Jako malý jsem ten film měl   rád, postupem času se na to   dívám jinak, ale když mám   příležitost, kouknu se   znova. Není tam tolik typicky více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

Agent WC 40 (1996)

Agent WC 40
Film se mi líbí, ale je to   jeden z těch slabších.   Zápletka jednoduší, vtipy   průměrné. Jako oddychovka   pro uklidnění je to   ideální.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.443/0.355