ohodnotit

Akce Sakura

Letom, kogda uvjala sakura

Další název:
Утомлённое солнце...; Utomljonnoje solnce; Utomlyonnoye solntse
Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1990
„Dramatické odhalení zákeřné zbraně.“

Celkové hodnocení filmu Akce Sakura

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.9% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52377minih52377A papucshös (1938) 
A papucshös n
minih6799minih6799Double Team (1997) 
Double Team n
minih53802minih53802Mořská panna, Aquamarine (2006) 
Aquamarine n
minih30772minih30772Přátelé zeleného údolí (1980) [TV seriál] 
n
minih6830minih6830Drakula (1979) 
Dracula n
minih4695minih4695Brzo přijdou bratři (1985) 
n
minih2818minih2818Aljaška (1996) 
Alaska n
minih74948minih74948Probudím se včera (2012) 
Probudím se včera n
minih3493minih3493Bál (1983) 
n
minih3557minih3557Bandolero (1968) 
Bandolero n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.9 % (7)
4   - Agostino
5   - Kuvik
8   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - domas2006

TV Program

ČT1 - Dobrá Voda (1982) [TV seriál]

10:10 - 11:30

42 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta Země: Sladkovodní svět

10:20 - 11:10

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2015) [TV ser...

09:50 - 11:00

62 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Dvojí tvář požehnání (1995) [T...

10:30 - 12:30

22 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166415
Osobností: 661090
Fotografií: 647431
Plakátů: 311509
Obsahů a biografií: 153140

Poslední komentáře

Indiana Jones a chrám zkázy (198...

Indiana Jones a chrám zkázy
Druhý film o Indina Jonesoj   je malinko "horší" ale v   podstatě né zas o tolik, má   skvělé triky, temnou   atmosféru, je strašidelný,   akce více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Poslední bohém (1931)

Poslední bohém
Saša Rašilov byl ideálním   představitelem Jaroslava   Haška. Neznám nikoho   dalšího, kdo by ho ve filmu   zastoupil lépe. Tenhle film   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Pastýřská pohádka (1980) [TV ins...

Pastýřská pohádka
Klasická papundeklová   studiovka z osmdesátek,   která vyniká vtipem a   rozverností. Tyhle pohádky   měly fakt svoje a většinou   solidně více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Duch doby - Stále kupředu (2011)

Doporučuji nejen pravicovým fanatikům

Duch doby - Stále kupředu
, doporučuji film i   obyčejným lidem, aby   věděli, že je naděje, že   se vše zlepší a lidem se   bude líp žít. Film má   čtyři části, začíná více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.135/0.122