reklama
 
ohodnotit

Akce J

Žánr:
Země:
Rok:
1961
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu Akce J

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2014
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56352minih56352Výměna manželek (2004) [TV pořad] 
Výměna manželek n
minih57595minih57595Stan Helsing (2009) 
Stan Helsing n
minih17141minih17141Provdám svou ženu (1941) 
Provdám svou ženu n
minih9472minih9472Jeden z nich je vrah (1970) 
Jeden z nich je vrah n
minih18062minih18062Rozina sebranec (1945) 
n
minih56350minih56350Rychlejší (2010) 
Faster n
minih51060minih51060Dva týdny (2006) 
Two Weeks n
minih14823minih14823Oheň (1991) 
Backdraft n
minih20669minih20669Tatínkova sláva (1990) 
La gloire de mon pére n
minih40486minih40486Galileo (2007) [Adaptace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52 %
6   - curil
7   - hvezdyn
4   - Agostino
5   - Kuvik
8   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - tvo
5   - Alfonc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145807
Osobností: 619759
Fotografií: 545935
Plakátů: 261029
Obsahů a biografií: 133657

Poslední komentáře

Extant (2014) [TV seriál]

Extant
"Akční" ministryně s   podobou Hillary, místo   hybridů dosaďme součastnou   globální i-hrozbu a   voilà...až na tu Hillary to   všechno do více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Ohňostroj (2003) [TV film]

Ohňostroj
Příběh je opět velice   akční a jenom napovídá,   že ne všude se dodržují   pokyny a předpisy o   bezpečnosti práce, auta   řídí slepí řidiči, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 4 / 10

A.I.: Umělá inteligence (2001)

A.I.: Umělá inteligence
Zajímavý námět na film. Je   to povedené drama o robotovi   s lidskými city. Co stojí za   zmínku je také výkon H. J.   Osmenta. Akorát mi nějak více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Klasický americký   duchařský film, který s   tím, co se v domě tenkrát   po vraždách údajně dělo,   nemá moc společného. Pro   mě je to zkrátka další   tuctový horor tohoto typu.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 5 / 10

Cesta do Číny (1983)

Cesta do Číny
Akční romantika nejvíce   připomínající   dobrodružství Indiana   Jonese, jehož první díl byl   natočen o dva roky dříve.   Je známo, že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.654/0.62