reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu AIDS - Boží bič

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2809minih2809Alice Cooper: Welcome to my Nightmare (1975) [TV koncert] 
Alice Cooper: Welcome to my Nightmare n
minih5834minih5834Dáma s psíčkem (1960) 
Dama s sobačkoj n
minih34742minih34742Král zabijáků (1998) 
Sat sau ji wong n
minih47799minih47799Panika (2001) 
Flying Virus n
minih24445minih24445Žoldáci (1995) 
Soldier Boyz n
minih20240minih20240Školní pouta (1992) 
School Ties n
minih8735minih8735Hrdinný kapitán Korkorán (1934) 
Hrdinný kapitán Korkorán n
minih43373minih4337388 minut (2007) 
88 Minutes n
minih57583minih57583Čtyři živly (2006) 
4 Elements n
minih2356minih23562001: Vesmírná Odysea (1968) 
2001: A Space Odyssey n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 % (6)
5   - Agostino
6   - Kuvik
6   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 04:59

21 minut již uběhlo
133 minut zbývá do konce

ČT2 - Strážnice šedesátiletá

02:35 - 03:10

11 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

02:25 - 03:15

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:55 - 02:55

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151315
Osobností: 635440
Fotografií: 576005
Plakátů: 274083
Obsahů a biografií: 139142

Poslední komentáře

Martinův den (1984)

Martinův den
Vězeň na útěku beroucí si   jako rukojmí malého kluka,   mezi nimiž postupně vznikne   přátelský vztah. Snímek,   který svým námětem   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

The Foreigner (2017)

PROCESOR!

The Foreigner
Tak film rozhodně nenudí. A   i když tam jsou politický   tlaky z IRA, není tam toho   politikaření tolik, aby se v   tom nedalo vyznat. Můžeme více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Invaze (1980)

Nemá ho niekto stiahnutý ?

Invaze
Mne sa veľmi páčil, videl   som ho jediný raz presne v   tento pondelok ,pred 28 rokmi,   20.8.1990, na to,že bol   natočený za veľmi   více >

Autor: alvin | Hodnocení: 9 / 10

Die Pfefferkörner (1999) [TV ser...

Die Pfefferkörner
První třináctidílná řada   tohoto u nás absolutně   neznámého seriálu běžela   roku 2002 na STV1.   Zvláštní, že ČT před   časem kupovala více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Hop dva tři Miloslava Šimka a Ji...

Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna
Skvělé představení Šimka   a Grossmanna, možná i o   něco zábavnější, než   většina Návštěvních   dnů. Jak Šimek prohlásil:   "Nesmí se to více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.168/0.132