Zari
ohodnotit

Ahoj sídliště [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
86 minut, (3 x 30 minut)
„Skorodetektivní příběh o Boříkovi a Čendovi a jejich pátrání.“
Popis / Obsah / Info k filmu Ahoj sídliště
Spisovatel Vojtěch Steklač už napsal několik knížek o Boříkovi a jeho přátelích a všechny rychle zmizely z knihkupeckých pultů, protože jsou plné legrace a dobrodružství. Proto se Vojtěch Steklač rozhodl představit své podnikavé hrdiny i na televizní obrazovce a napsal tuto třídílnou hru.

V prvním dílu se Bořík dozví, že se má rodina odstěhovat ze starých Holešovic, určených k demolici, na sídliště. Bořík nechce opustit domov, a proto si vymyslí ztřeštěný plán: napadne ho, že ve sklepích starého domu se mohou skrývat archeologické památky, a tak se svým kamarádem Čendou namluví dvěma pochybným individuím, že se ve sklepě skrývá poklad.

Dva zloději popletou Boříkův plán, vloupají se do sklepa souseda Gabriela a najdou tam bedny plné hodinek. K Boříkově údivu však soused Gabriel popře, že se mu cokoliv ztratilo. Zatím zlodějíčky přepadne banda neznámých pachatelů. Bořík se rozhodne tuto bandu vypátrat, v čemž mu pomáhají dva detektivové ve výslužbě - bratři Lorenzové.

Bořík s Čendou pokračují v pátrání a děj se soustřeďuje do hostince U námořníka a točí se kolem hostinského Jezera. Po mnoha dějových peripetiích a napínavých okamžicích jsou Bořík s Čendou zajati a poznávají, kdo je pravým pachatelem a zlodějem hodinek.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Niki J. Crawford

Crawford Niki J.

Černá punčocha

Černá punčocha
Černá punčocha

Naposled navštívené:
Niki J. Crawford

Crawford Niki J.

Černá punčocha

Černá punčocha
Černá punčocha