reklama
 
ohodnotit

Agnesa jde na smrt

L' Agnese va a morire

Další název:
And Agnes Chose to Die
Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
135 minut

Celkové hodnocení filmu Agnesa jde na smrt

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.11.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
paja.pipinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57777minih57777Život v divočine (2000) [TV seriál] 
Wild South America n
minih24557minih24557Smrt mouchy (1976) 
n
minih36042minih36042O Terezce a paní Madam (1976) [TV inscenace] 
O Terezce a paní Madam n
minih21549minih21549Tygřice (1979) 
Letti selvaggi n
minih17527minih17527Psi (1992) 
Psy n
minih24599minih24599Sólo pro starou dámu (1978) 
n
minih35548minih35548Genesis (2000) 
Genesis n
minih48417minih48417Drsňák (1998) 
One Tough Cop n
minih2763minih2763Ale co vlastně chtějí (1982) 
n
minih27709minih27709Mazaný Filip (2003) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.4 %
8   - jarda53
8   - Edward52
3   - Agostino
8   - Kuvik
6   - rosta12
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
7   - Zdenek13
1   - stixman
5   - kejtl
2   - karesm
6   - pet007
10 - paja.pipin

TV Program

ČT1 - Žiješ jenom 2x

02:35 - 03:00

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Komenský by zaplakal

02:50 - 03:15

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Případ mrtvých spolužáků (1976...

01:30 - 02:55

80 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:05 - 03:50

45 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145760
Osobností: 619581
Fotografií: 545761
Plakátů: 260907
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.542/0.492