Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu After Love

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MambaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.9.2023
Říká se, že správný   námořník má v každém   přístavu milenku.

Kapitán Ahmed Hussain to   má jinak - v anglickém   Doveru má svou zákonitou   manželku Mary, která kvůli   němu konvertovala na islám,   na druhé straně kanálu ve   francouzském Calais má svou   milenku Genevieve. S Mary   žijí sice často   odloučený, ale šťastný   život, přestože Mary   nemůže mít děti. S   Genevieve má syna Solomona -   občas je navštěvuje, pokud   není právě na moři příp.   s Mary. Když jednoho dne   zemře, Mary se z jeho   telefonu dozví o důvěrném   vztahu s Genevieve. Rozhodne   se, že ji navštíví a   přijde na to, jak se věci   vlastně mají.
Debutující Aleem Khan   natočil tichý, komorní,   minimalistický příběh   plný emocí, v kterém   účinkují pouze tři   herecké postavy, a to víc   než excelentně. Epilog   lásky je nejen o složitých   zákoutích lásky, lásky   manželky k manželovi,   milenky k milenci, syna k   otci, … Je také o   nepoznání toho druhého po   dlouhá léta, o pocitech   zrady, o rodině, o   homosexualitě i o obyčejné   lidskosti.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lidiya Liberman

Liberman Lidiya

Naposled navštívené:
Lidiya Liberman

Liberman Lidiya