ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Afrika nechává pozdravovat

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.6% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37053minih37053Africké sloní království (1998) 
Africa's Elephant Kingdom n
minih40810minih40810Na bezejmeném vrchu (2004) 
Na bezymjannoj vysote n
minih51031minih51031Čtyři děti a jeden otec 2 (2006) 
Far til fire - i stor stil n
minih147393minih147393Škola klebiet (1977) [TV film] 
Škola klebiet n
minih43584minih43584Kontrakt (2006) 
The Contract n
minih36744minih36744Babka (2003) 
Babusja n
minih148781minih148781Hooten a Lady: Lovci pokladů (2016) [TV minisérie] 
Hooten & the Lady n
minih5800minih5800Daleká cesta (1948) 
Daleká cesta n
minih32224minih32224Red Hod Chili Peppers - Off the Map (2001) [TV koncert] 
Red Hod Chili Peppers - Off the Map n
minih5820minih5820Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert (1976) [TV inscenace] 
Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.6 % (7)
5   - Agostino
6   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
6   - Grassel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165532
Osobností: 660234
Fotografií: 639559
Plakátů: 308154
Obsahů a biografií: 151823

Poslední komentáře

Riskantní podnik (1983)

No

Riskantní podnik
žádná velká sláva nebo   extra komedie to tedy není,   ale dá se to skouknout   (jednou). Jednoduchý námět,   průzračná dějová linka,   předvídatelný konec.   Sladký Tom Cruise až moc   sladký:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Parta hic (1976)

Na

Parta hic
tomto snímku je krásně   vidět, že i se super   hereckým obsazením se dá   natočit mizerný film.   Téměř vše špatně:   námět, scénář,   více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus
Slabota, slabota, slabota...!  
Jak čtu ty komentáře, tak   ta dívčina, co z pobožného   Promethea byla hin a celý ho   probrečela, měla asi zrovna více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 2 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Vetřelec: Covenant
Kde jsou ty časy, kdy první   Vetřelec děsil kina. Pryč   je doba překvapení, hrůza z   neznáma. Dneska se člověk   diví, že posádka lodi z   více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 5 / 10

O babě hladové (1990) [TV inscen...

O babě hladové
No, velmi zajímavý počin.   Jen to mělo skončit smrti   té první dívky. Takto mi to   přijde dějově   nevyvážené. Přesto jde o   nadprůměr.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.157/0.146