reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Afrika nechává pozdravovat

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30244minih30244Brilianty paní Zuzanky (1972) 
Brylanty paní Zuzy n
minih28252minih28252Bitva o život (2000) [TV film] 
n
minih49555minih49555Neznámí vetřelci (2008) 
Alien Raiders n
minih15284minih15284Pachatel neznámý (1957) 
A tettes ismeretlen n
minih36316minih36316O pyšném panovníkovi (1998) [TV inscenace] 
O pyšném panovníkovi n
minih29241minih29241Bouře (1999) 
Storm n
minih45993minih45993Bratrova noc (2005) 
La Noche del Hermano n
minih3130minih3130Annie (1981) 
Annie n
minih42468minih42468Chameleon (1996/1) [TV seriál] 
The Pretender n
minih36876minih36876Absolon (2003) 
Absolon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.6 %
5   - Agostino
6   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
6   - Grassel

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

7 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.335/0.312