ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Afrika nechává pozdravovat

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5782minih5782Synové markýze Lucery (1939) 
I figli del marchese Lucera n
minih45765minih45765Černý stín Vesuvu (1987) [TV minisérie] 
L' Ombra nera del Vesuvio n
minih38950minih38950Čára (1993) [TV film] 
n
minih5562minih5562Červená čára 7000 (1965) 
Red Line 7000 n
minih11768minih11768Madisonské mosty (1995) 
The Bridges of Madison County n
minih4373minih4373Bluf (1977) 
n
minih25429minih25429Cesty do vesmíru - Poslední hranice (1988) 
n
minih29351minih29351Ach, ta láska (1993) 
Amore! n
minih41302minih41302Stůj, ten mobil není tvůj (2005) 
Dead Fish n
minih20690minih20690Teče tudy řeka (1992) 
A River Runs Through It n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.6 % (7)
5   - Agostino
6   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
6   - Grassel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279986
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.177/0.137