reklama
 
ohodnotit

Africké dobrodružství

Riusciranno i nostri eroi a ritrovare l'amico misteriosamente scomparso in Africa?

Další název:
Will Our Heroes Be Able to Find Their Friend Who Has Mysteriously Disappeared in Africa?
Země:
Rok:
1968
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu Africké dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.1.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Karel77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.6.2013
tonda52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.6.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37135minih37135Holky při tom nepláčou (2002) 
Grosse Mädchen weinen nicht n
minih72017minih72017Hra o trůny (2011) [TV seriál] 
Game of Thrones n
minih34870minih34870Otrantský zámek (1977) 
Otrantský zámek n
minih24062minih24062Zoufalci (2009) 
Zoufalci n
minih74436minih74436Pelikán Nicostratos (2011) 
Nicostratos le pélican n
minih15144minih15144Kojak: Osudná chyba (1989) [TV film] 
Kojak: Fatal Flaw n
minih125622minih125622Hladová srdce (2014) 
Il bambino indaco n
minih7828minih7828Gándhí (1982) 
Gandhi n
minih55474minih55474Od výplaty k výplatě (1986) 
Ot zarplaty do zarplaty n
minih107561minih107561Velký závod (2013) 
La grande boucle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 %
7   - cicis
8   - curil
6   - Edward52
5   - Agostino
5   - Kuvik
6   - Nasudr
7   - vo.truhlas
10 - POMAJZ
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - pepa123
5   - Grassel
6   - Alfpaseka
7   - jura1973
10 - Karel77
6   - tonda52
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145762
Osobností: 619585
Fotografií: 545763
Plakátů: 260917
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

La La Land (2016)

La La Land
Hodně pocitový film. Ne že   by jiné filmy nevyvolávaly   pocity, ale tady jde o ně v   první řadě, a terpve potom   o děj a vše ostatní.   více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.484/0.446