NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Africké dobrodružství

Riusciranno i nostri eroi a ritrovare l'amico misteriosamente scomparso in Africa?

Další název:
Will Our Heroes Be Able to Find Their Friend Who Has Mysteriously Disappeared in Africa?
Země:
Rok:
1968
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu Africké dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (18 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2010
pohledvenkova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2020
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.1.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Karel77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.6.2013
tonda52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.6.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih144318minih144318Tulipány pro Rose (2016) 
Tulips for Rose n
minih67915minih67915Anonym (2011) 
Anonymous n
minih12298minih12298Měsíční hory (1989) 
Mountains of the Moon n
minih21494minih21494Turner a Hooch (1989) 
Turner & Hooch n
minih20480minih20480Tajná ctitelka (1986) 
Secret Admirer n
minih15412minih15412Panna a netvor (1978) 
Panna a netvor n
minih142533minih142533Ohnivý kuře (2016) [TV seriál] 
Ohnivý kuře n
minih114556minih114556Situace je zoufalá, nikoliv však vážná (1965) 
Situation Hopeless... But Not Serious n
minih41911minih41911Únos (2004) 
Conejo en la luna n
minih46514minih46514Proč se vraždí starší dámy (1981) [TV inscenace] 
Proč se vraždí starší dámy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (18)
8   - curil
7   - cicis
6   - Edward52
5   - Agostino
5   - Kuvik
6   - Nasudr
7   - pohledvenk
7   - vo.truhlas
10 - POMAJZ
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - pepa123
5   - Grassel
6   - Alfpaseka
7   - jura1973
10 - Karel77
6   - tonda52
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177515
Osobností: 677753
Fotografií: 709939
Plakátů: 337668
Obsahů a biografií: 162181

Poslední komentáře

Rozhněvaný muž (2021)

Rozhněvaný muž
Takhle má vypadat drsný   krimi thriller. Tady není co   řešit, parádní film po   všech stránkách. Hodně   temnoty dodává hudba, která   je po více >

Autor: topipig | Hodnocení: 9 / 10

Causa králík (1979)

Causa králík
Tohle je spíš jen   průměrná komedie na níž   je jasně patrné, že   režisér Jaromil Jireš není   v tomto žánru úplně doma.   Filmařsky je to více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Il corsaro (1970)

Il corsaro
Pirátské dobrodružství,   které přišlo s křížkem   po funuse. Největší boom   tohoto žánru v italském   filmu minulo asi tak o deset   let. více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Gauneři (1991)

Tarantinova prvotina...

Gauneři
Tarantinova prvotina z roku   1992 v mojich očiach obstála   aj po 30. rokoch.Z filmu sa   stala "kultovka" a vôbec sa   tomu nedivím.V prvom rade více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Duna (2021)

Duna
Tenhle film měl masivní   reklamní kampaň a provázelo   ho velké očekávání. Je to   bezesporu filmařsky   perfektní a stylově naprosto   čistá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení