reklama
 
ohodnotit

Africké dobrodružství

Riusciranno i nostri eroi a ritrovare l'amico misteriosamente scomparso in Africa?

Další název:
Will Our Heroes Be Able to Find Their Friend Who Has Mysteriously Disappeared in Africa?
Země:
Rok:
1968
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu Africké dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.1.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Karel77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.6.2013
tonda52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.6.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih103653minih103653Frajeři ve Vegas (2013) 
Last Vegas n
minih22700minih22700Vojna není kojná (1994) 
In the Army Now n
minih96661minih96661Reklama (2012) 
Branded n
minih7011minih7011Dunston: Sám v hotelu (1996) 
Dunston Checks In n
minih155884minih155884Plán B (2016) 
Plan B: Scheiß auf Plan A n
minih114753minih114753Válka mýtů zbavená (2012) [TV pořad] 
Válka mýtů zbavená n
minih5565minih5565Červená ještěrka (1948) 
n
minih23765minih23765Zelňačka (1981) 
La soupe aux choux n
minih25084minih25084Bláznivá dovolená v Las Vegas (1997) 
Vegas Vacation n
minih27914minih27914Burani ve městě (1999) 
The Out-of-Towners n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 % (17)
8   - curil
7   - cicis
6   - Edward52
5   - Agostino
5   - Kuvik
6   - Nasudr
7   - vo.truhlas
10 - POMAJZ
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - pepa123
5   - Grassel
6   - Alfpaseka
7   - jura1973
10 - Karel77
6   - tonda52

TV Program

ČT1 - 13. komnata Mileny Vostřákové

17:00 - 17:30

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesta do Vídně

17:15 - 18:15

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151314
Osobností: 635428
Fotografií: 576000
Plakátů: 274066
Obsahů a biografií: 139124

Poslední komentáře

1942 (2012)

Hlad, zima, smrt roku 1942...

1942
Je to už dlouho co jsem   viděl tenhle film, bohužel   léta tu nebyl, nešlo ho   hodnotit. Je to hrozně   dlouhé a občas táhlé a   pomalé. Na více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Příběh (2018)

Příběh
Příspěvek americké   režisérky Jennifer Fox k   proklamované kampani me too   (tedy "já také") čerpá   údajně z vlastních   zážitků režisérky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Historická část filmu se mi   velmi líbila, 15. století   vypadá temně a špinavě tak   jak si ho představuji. U   filmu se jsem se nenudila a   hudba mě bavila.

Autor: hathor | Hodnocení: 8 / 10

Na hraně zítřka (2014)

Na hraně zítřka
Film mě hodně překvapil, a   příjemně. Musím říct,   že námět s resetováním   dní byl s invazí promíchán   dost dobře. Byla legrace   pozorovat více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 8 / 10

PK (2014)

PK
Tak tohle byla jízda z kopce.   Originální nápad, žádná   vykrádačka, vtipné, aj   náš pes se chechtal, to už   je co říct. Začínám   hollywoodskou produkci   považovat za slabé "B".

Autor: VlastaP | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.317/0.275