reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Africké dobrodružství

Riusciranno i nostri eroi a ritrovare l'amico misteriosamente scomparso in Africa?

Další název:
Will Our Heroes Be Able to Find Their Friend Who Has Mysteriously Disappeared in Africa?
Země:
Rok:
1968
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu Africké dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.1.2014
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Karel77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.6.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih70578minih70578Život ryb (2010) 
La vida de los peces n
minih13421minih13421Nabité pušky (1993) 
Ned Blessing n
minih144633minih144633Víkend (2015) 
Víkend n
minih51465minih51465Mac (1992) 
Mac n
minih63876minih63876Ledový zásah (2003) [TV film] 
Frozen Impact n
minih44958minih44958Sbohem, baby (2007) 
Gone Baby Gone n
minih40528minih40528Boogeyman (2005) 
Boogeyman n
minih28683minih28683Jurský park 3 (2001) 
Jurassic Park III. n
minih59134minih59134Absolventka (2009) 
Post Grad n
minih37169minih37169Medvědí bratři (2003) 
Brother Bear n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 %
7   - cicis
8   - curil
6   - Edward52
5   - Agostino
5   - Kuvik
6   - Nasudr
10 - POMAJZ
7   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - pepa123
5   - Grassel
6   - Alfpaseka
7   - jura1973
10 - Karel77
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141618
Osobností: 606624
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130312

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.611/0.579