reklama
 
ohodnotit

Africké dobrodružství

Riusciranno i nostri eroi a ritrovare l'amico misteriosamente scomparso in Africa?

Další název:
Will Our Heroes Be Able to Find Their Friend Who Has Mysteriously Disappeared in Africa?
Země:
Rok:
1968
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu Africké dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.1.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Karel77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.6.2013
tonda52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.6.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56470minih56470The Littlest Rebel (1935) 
The Littlest Rebel n
minih45266minih45266Krátké filmy Petera Greenawaye (1978) 
Windows, H Is For House, Dear Phone, Water Wrackets, Intervals, Vertical Features Remake n
minih39429minih39429Sexy Pistols (2006) 
Bandidas n
minih8037minih8037Halloween II. (1981) 
Halloween II. n
minih138406minih1384063000 nocí (2015) 
3000 Layla n
minih56332minih56332Priateľky (2008) [TV seriál] 
Priateľky n
minih62425minih62425V peřině (2011) 
V peřině n
minih139168minih139168Houslista (2015) 
Tudo Que Aprendemos Juntos n
minih137781minih137781Čekání (2015) 
L'attesa n
minih46735minih46735Kde je Fred? (2006) 
Wo ist Fred? n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 %
7   - cicis
8   - curil
6   - Edward52
5   - Agostino
5   - Kuvik
6   - Nasudr
7   - vo.truhlas
10 - POMAJZ
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - pepa123
5   - Grassel
6   - Alfpaseka
7   - jura1973
10 - Karel77
6   - tonda52
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145807
Osobností: 619759
Fotografií: 545935
Plakátů: 261029
Obsahů a biografií: 133657

Poslední komentáře

Extant (2014) [TV seriál]

Extant
"Akční" ministryně s   podobou Hillary, místo   hybridů dosaďme součastnou   globální i-hrozbu a   voilà...až na tu Hillary to   všechno do více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Ohňostroj (2003) [TV film]

Ohňostroj
Příběh je opět velice   akční a jenom napovídá,   že ne všude se dodržují   pokyny a předpisy o   bezpečnosti práce, auta   řídí slepí řidiči, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 4 / 10

A.I.: Umělá inteligence (2001)

A.I.: Umělá inteligence
Zajímavý námět na film. Je   to povedené drama o robotovi   s lidskými city. Co stojí za   zmínku je také výkon H. J.   Osmenta. Akorát mi nějak více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Klasický americký   duchařský film, který s   tím, co se v domě tenkrát   po vraždách údajně dělo,   nemá moc společného. Pro   mě je to zkrátka další   tuctový horor tohoto typu.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 5 / 10

Cesta do Číny (1983)

Cesta do Číny
Akční romantika nejvíce   připomínající   dobrodružství Indiana   Jonese, jehož první díl byl   natočen o dva roky dříve.   Je známo, že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.485/0.444