reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Africká legenda

Baby: Secret of the Lost Legend

Další název:
Dinosaur... Secret of the Lost Legend / Baby: Le secret de la légende oubliée
Rok:
1985
Délka:
95 minut
„Africká divočina skrývá mnohá tajemství.......“

Celkové hodnocení filmu Africká legenda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.8% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2011
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.5.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.1.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.5.2009
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.3.2012
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.6.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.10.2016
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
marky82
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.5.2008
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61548minih61548Poslušne hlásim (1960) 
Alázatosan jelentem n
minih59451minih59451Hlubiny Loch Ness (2002) 
Beneath Loch Ness n
minih22274minih22274Velká přehrada (1942) 
n
minih58761minih58761Rain (2006) 
n
minih114480minih114480Clara (2008) 
Geliebte Clara n
minih42153minih42153Salon krásy (2005) 
Beauty Shop n
minih46838minih46838Příběhy Alfreda Hitchcocka (1985) [TV seriál] 
Alfred Hitchcock Presents n
minih25859minih25859Vřískot 2 (1997) 
Scream 2 n
minih46899minih46899Dvanáct křesel (1977) [TV minisérie] 
12 стульев n
minih13476minih13476Nahota na prodej (1993) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.8 %
6   - SvoKar
5   - cicis
1   - curil
6   - Prasoid
5   - Agostino
5   - Kuvik
3   - Jarda.ftr
8   - smíšek
6   - dederon
6   - Dex
6   - rosta12
5   - vo.truhlas
3   - T800
10 - Anonnim
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - tvo
7   - Romca75
6   - Grassel
5   - Alfpaseka

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141618
Osobností: 606624
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130312

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.632/0.608