reklama
 
ohodnotit

Afghánistán chce mír

Další název:
Afganistan Want the Peace
Žánr:
Rok:
1958
Délka:
15 minut
„Předseda vlády Viliam Široký v čele československé vládní delegace na návštevě v Afghánistánu.“

Celkové hodnocení filmu Afghánistán chce mír

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54645minih54645Carmencita (1894) 
Carmencita n
minih12623minih12623Mladé pušky (1988) 
Young Guns n
minih52172minih52172Pan Dupont (1975) 
Dupont Lajoie n
minih4841minih4841Byl jednou jeden zločin (1992) 
Once Upon a Crime… n
minih2894minih2894Americký gigolo (1979) 
American Gigolo n
minih2730minih2730Akutní případ (1976) 
Mere roşii n
minih7651minih7651Ohnivá liška (1982) 
Firefox n
minih16286minih16286Policajt v Beverly Hills (1984) 
Beverly Hills Cop n
minih32908minih32908Pátek třináctého 5: Nový začátek (1985) 
Friday the 13th: A New Beginning n
minih23322minih23322Xanadu (1980) 
Xanadu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (10)
6   - Edward52
5   - Agostino
7   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - tvo
10 - Grassel
5   - Alfpaseka
5   - jura1973
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578311
Plakátů: 275646
Obsahů a biografií: 139803

Poslední komentáře

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.154/0.114