ohodnotit

Adolf a Marlene

Adolf und Marlene

Další název:
Adolf and Marlene; Adolfo & Marlene; Der Mann vom Obersalzberg - Adolf und Marlene
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Adolf a Marlene

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.9.2009
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
002
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.4.2009
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
ULTRAMIX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27697minih27697Smrtelná hrozba (1999) [TV film] 
Y2K n
minih5783minih5783Ďáblův advokát (1997) 
The Devil's Advocate n
minih25265minih25265Smrt darebáka (1977) 
Mort d'un pourri n
minih4037minih4037Bílé písky (1992) 
White Sands n
minih2926minih2926Američan v Saigonu (1993) 
n
minih3986minih3986Big Man II. - Bumerang (1988) [TV film] 
Il professore - Boomerang n
minih45568minih45568Busty Beauties All-Stars (2007) [Video] 
n
minih36822minih36822Amen (2002) 
Amen n
minih28798minih28798Fotr je lotr (2000) 
Meet the Parents n
minih54613minih54613Nějak se to komplikuje (2009) 
It's Complicated n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (12)
5   - Agostino
6   - Kuvik
3   - T800
8   - jambroz58
6   - kamil.ice
1   - stixman
10 - Grassel
4   - Alfpaseka
9   - 002
4   - jura1973
8   - CESTA11573
2   - ULTRAMIX
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152760
Osobností: 637136
Fotografií: 581904
Plakátů: 276395
Obsahů a biografií: 140181

Poslední komentáře

Mars (2018)

Hloupost

Mars
Nikdy jsem nehodnotil pouze z   ukázek na webech, ale tohle   je otřesný dá se z nih   vyvodit jak bude asi tato   trapárna vypadat!! A podle   více >

Autor: mavin

Poklad z půdy (2018) [TV pořad]

Haha že poklad!?

Poklad z půdy
Pan videostop asi nemá   dočeho píchnou tak vzal i   tuto velmi trapnou   napodobeninu dobrého a   zajímavějšího pořadu   zahraniční tv!!! No více >

Autor: mavin

Den pátý (2016) [TV epizoda]

Krávovina

Den pátý
Proč se ústav jmenuje   Rubava!?? Lepší a   trefnější by byla kntb v   Gottwaldově tam je ještě   víc MudrLantů a odporníků   na všechno!! Tam více >

Autor: mavin

Den třetí (2016) [TV epizoda]

Krávovina

Den třetí
Proč se ústav jmenuje   Rubava!?? Lepší a   trefnější by byla kntb v   Gottwaldově tam je ještě   víc MudrLantů a odporníků   na všechno!! Tam více >

Autor: mavin

Den druhý (2016) [TV epizoda]

Krávovina

Den druhý
Proč se ústav jmenuje   Rubava!?? Lepší a   trefnější by byla kntb v   Gottwaldově tam je ještě   víc MudrLantů a odporníků   na všechno!! Tam více >

Autor: mavin

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.15/0.114