reklama
 
ohodnotit

Adam chce být člověkem

Adomas nori buti zmogumi

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
83 minut

Celkové hodnocení filmu Adam chce být člověkem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36954minih369541900 (1976) 
1900 n
minih3083minih3083Angolský deník lékařky (1984) [TV film] 
n
minih29351minih29351Ach, ta láska (1993) 
Amore! n
minih21589minih21589Učitel tance (1994) 
n
minih29357minih29357Alibaba - Nová dobrodružství (1995) 
n
minih5622minih5622Čingischán (1965) 
Genghis Khan n
minih47824minih47824Tajná zbraň (1997) 
Cyberflic n
minih43672minih43672Gamera kontra Gaos (1967) 
Daikaijû kuchu kessan: Gamera tai Gyaosu n
minih36195minih36195Atentát (1997/1) [TV film] 
n
minih45559minih45559Amálka já se zblázním (1997) [TV film] 
Amálka ja sa zbláznim n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 % (10)
5   - Agostino
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - tvo
5   - Grassel
3   - Alfpaseka
6   - jura1973
5   - CESTA11573
3   - hrncir20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Neznámý voják (2017)

SUOMI FINLAND PERKELE!!!

Neznámý voják
Je to hrozně dlouhý PERKELE.   Je to podle knihy a toto je   minimálně třetí film na   dané téma PERKELE. Výborná   kamera, zvuky, krásná   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.123/0.088