reklama
 
ohodnotit

Aby nebyli sami

Další název:
Stařečkové; They Should Not Be Left Alone
Žánr:
Rok:
1958
Délka:
30 minut

Celkové hodnocení filmu Aby nebyli sami

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.2.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih82723minih82723Pláňata (1975) [TV inscenace] 
Pláňata n
minih7233minih7233Ed (1996) 
Ed n
minih7251minih7251Einstein (1984) [TV minisérie] 
Einstein n
minih13854minih13854Nejbližší příbuzenstvo (1989) 
Next Of Kin n
minih72179minih72179Růže a sníh (1983) [TV hra] 
Růže a sníh n
minih43090minih43090Motel smrti (2007) 
Vacancy n
minih52999minih52999Ach, Svoboda! (2008) [DVD] 
Ah, Liberty! n
minih15834minih15834Piráti nebes (1986) 
Sky Pirates n
minih53418minih53418Daniela (2002) [TV seriál] 
Daniela n
minih7437minih7437Evita (1996) 
Evita n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 %
5   - Agostino
10 - dederon
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
5   - tvo
3   - Grassel
3   - Alfpaseka
3   - jura1973
7   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

30 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

12:30 - 13:15

30 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

13:00 - 14:15

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:30 - 13:30

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626350
Fotografií: 561926
Plakátů: 266500
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hokejový zázrak (2004)

Hokejový zázrak
Film je naprosto úžasný,   napínavý a dynamický. I   když vím, jak to dopadne,   nádherné finále mne   vždycky úplně vyvede z   míry.

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Pro mě ideální film,   jelikož miluji kočky. Super   zábava v tom nejlepším. Moc   doručuji nejenom milovníkům   koček.

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.144/0.11