ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Abraham Lincoln

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.7% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2855minih2855Amatér (1981) 
The Amateur n
minih5345minih5345Ctihodné mrtvoly (1975) 
Cadaveri eccelenti n
minih38778minih38778Elektra (2005) 
Elektra n
minih46877minih46877Gardemaríny, vpřed! (1987) [TV minisérie] 
Гардемарины, вперёд! n
minih2474minih2474A tak jsem si vzal řeznici (1993) 
So I Married an Axe Murderer! n
minih50989minih50989Bakaláři 1998 (1998) [TV cyklus] 
Bakaláři 1998 n
minih15262minih15262Pád Berlína I (1949) 
Paděnije Berlina n
minih29883minih29883Kluci v mém životě (2001) 
Riding in Cars With Boys n
minih43580minih43580Skutečně vražda? (1999) [TV film] 
Murder Most Likely n
minih5750minih5750Ďábelská lest (1996) 
Diabolique n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.7 % (13)
7   - pataamat
4   - Agostino
2   - T800
7   - kamil.ice
6   - Zdenek13
3   - deatdavid
1   - stixman
10 - michaela11
4   - Grassel
4   - Alfpaseka
5   - jura1973
3   - CESTA11573
6   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Nahá pastýřka (1966)

14:20 - 15:55

94 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Úžasné hotely

15:20 - 16:10

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

15:00 - 15:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:25 - 16:25

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167965
Osobností: 664525
Fotografií: 657945
Plakátů: 316200
Obsahů a biografií: 154768

Poslední komentáře

Spider-Man: Daleko od domova (20...

Prosím už dost!

Spider-Man: Daleko od domova
Já Vám nějak nevím, ale   verzeSpider-Mana v podobě   Toma Hollanda mi vůbec   nesedí. Nevím proč v   každém díle musí být   nutně zmínka na více >

Autor: AtemuLukas | Hodnocení: 6 / 10

Kovbojové a vetřelci (2011)

Kovbojové a vetřelci
Zajímavé pojetí, udělat z   westernu sci-fi. Nejdřív   jsem se bál, že to bude   spíše komedie, ale nakonec   to ušlo. Jen mi trochu   neseděli ti vetřelci.   Přišli mi tak nějak blbí.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

Jezerní královna (1997)

Jezerní královna
Jedna z koprodukčních   česko-německých pohádek,   které natočil Václav   Vorlíček v polovině 90.let.   Technicky precizní   filmařské řemeslo, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Národní třída (2019)

Národní třída
Chápu, že se asi najde   nemálo lidí co se u toho   pobaví. Je už prostě   taková doba a fungují   takové trendy. Z mého   pohledu je to ale více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Kto je ďalší? (2018)

Kto je ďalší?
Prvni pribeh nic moc, druhy uz   lepsi a u posledniho pribehu   jsem ani nedutal a nakonec mi   vyrazil dech.

Autor: casesik | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení