reklama
 
ohodnotit

A kdo ji zabije teď ?

I Wonder Who's Killing Her Now?

Žánr:
Rok:
1975
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu A kdo ji zabije teď ?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.5% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.6.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.1.2010
kakamil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
fillmfanatik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih138117minih138117Looney Tunes: Králíkův útěk (2015) [Video] 
Looney Tunes: Rabbit's Run n
minih7506minih7506Facka (1974) 
La gifle n
minih28702minih28702Čínská lázeň (1999) 
Xizao / Shower n
minih117157minih117157Taxi (1978) [TV seriál] 
Taxi n
minih15381minih15381Panenství a kriminál (1969) 
Panenství a kriminál n
minih30468minih30468Francoise aneb Život v manželství (1963) 
Françoise ou La vie conjugale n
minih31647minih31647Život nebo něco takového (2002) 
Life or Something Like it n
minih17102minih17102Prorok, zlato a Transylvánci (1978) 
Profetul, aurul şi Ardelenii n
minih46555minih46555Holka jako já – příběh Gwen Araujo (2006) [TV film] 
A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story n
minih109389minih109389Žena v kleci (2013) 
Kvinden i buret n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.5 %
5   - curil
3   - pataamat
3   - Agostino
5   - Kuvik
4   - Rendys
7   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
1   - deatdavid
2   - bajaw
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
8   - respiro
7   - jura1973
3   - jarro
8   - CESTA11573
6   - hrncir20
2   - anitram13

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145762
Osobností: 619585
Fotografií: 545763
Plakátů: 260917
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

La La Land (2016)

La La Land
Hodně pocitový film. Ne že   by jiné filmy nevyvolávaly   pocity, ale tady jde o ně v   první řadě, a terpve potom   o děj a vše ostatní.   více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.64/0.6