Zari
ohodnotit

7 trpaslíků [2k digital]

Der 7bte Zwerg 3D

Další název:
The 7th Dwarf; 7 trpaslíkov; Sedem trpaslíkov
Rok:
2014
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
2.10.2014
„Pohádkový příběh, jak ho neznáte. Sedm hrdinů. Sedmkrát větší zábava. Nové dobrodružství ve 2D a 3D.“
Popis / Obsah / Info k filmu 7 trpaslíků
Bobo, nejmladší ze sedmi trpaslíků nešťastnou náhodou píchnul princeznu Růženku do prstu než hodiny na oslavě jejích 18. narozenin odbily půlnoc. Tak naplnil kletbu zlé čarodějnice Della Morty. Touto drobností totiž poslal celé království do staletí trvajícího spánku. On i jeho šest kamarádů musí stůj co stůj chybu na-pravit. Ale jak? Přece polibkem z pravé lásky!

Trpaslíci vědí, že Růženka miluje Jacka. On jediný ji může probudit ze zakletí. Jenže Jack je momentálně ve spárech děsivého draka Paliče. Ten, jak všichni vědí, sídlí v pevnosti mocné Della Morty. Našich sedm statečných sebere odvahu a neohroženě se vydávají Jacka osvobodit.

A jako v každé správné pohádce, na malé hrdiny čeká mnoho nástrah a dobrodružství.

zdroj: Bioscop


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu 7 trpaslíků
Trpaslíci vědí jak probudit princeznu. Přeci polibkem z pravé lásky ...

zdroj: Bioscop


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu 7 trpaslíků
V animovaném snímku 7 trpaslíků režisérů Borise Aljinoviće a Haralda Siepermanna, čerpajícím z různých pohádek a jejich svérázného výkladu, nenajdou diváci Sněhurku, která k trpaslíkům neodmyslitelně patří, ale Růženku. Tu zlá čarodějnice Dellamorta proklela; až bude dívce osmnáct let, píchne se a na sto roků usne. Probudit ji může jen polibek z pravé lásky. Nevědomým nástrojem její kletby se stane trpaslík Špunťa, který způsobí, že se Růženka chviličku před osvobozující půlnocí píchne. On a jeho šest kamarádů vědí, že když přivedou ke spící krásce jejího milého Jacka, je o probuzení postaráno. Jenže toho cestou na oslavu Růženčiných narozenin unesla Dellamorta do svého hradu, kde ubožáka hlídá strašlivý drak Palivec. Sedm trpaslíků se tedy neohroženě vydá na cestu za mladíkovým osvobozením…
Filmový přehled 2014


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama