reklama
 
ohodnotit

48 hodin od Acapulca

48 Stunden bis Acapulco

Další název:
48 Hours to Acapulco
Žánr:
Země:
Rok:
1967
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu 48 hodin od Acapulca

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2014
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.12.2007
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.2.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih153489minih153489Nejsledovanější (2017) 
n
minih89585minih89585Dámy a pánové, punk žije! (1982) 
Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains n
minih4912minih4912Calimero (1972) [TV seriál] 
n
minih50838minih50838Žena v Berlíně (2008) 
Anonyma - Eine Frau in Berlin n
minih50778minih50778Fridrich Barbarossa (2009) 
Barbarossa n
minih36835minih36835Mrtvá hlídka (2002) 
Deathwatch n
minih56214minih56214Zničující katastrofy (2006) [TV minisérie] 
Perfect Disaster n
minih139657minih139657Kdo je kdo? (2014) [TV pořad] 
Kdo je kdo? n
minih18522minih18522Scaramouche (1963) 
La Máscara de Scaramouche n
minih75088minih75088Nemůžete je všechny porazit (1970) 
You Can't Win 'Em All n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42 %
6   - curil
5   - Kuvik
7   - Kycky
8   - dederon
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
2   - vrub
1   - dr.obek
3   - respiro

TV Program

ČT1 - Na stopě (2000) [TV pořad]

02:05 - 02:30

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběh herečky

01:20 - 02:15

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

01:45 - 02:25

21 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:40 - 02:25

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149216
Osobností: 630245
Fotografií: 569278
Plakátů: 270311
Obsahů a biografií: 137137

Poslední komentáře

Godless (2017) [TV minisérie]

Godless
Počátek je fajn. Pokud   někomu nevadí, že místy   pokulhává střih a sem tam   se zapomnělo na hlídání   detailů a že někdy je to   poněkud více >

Autor: naineko | Hodnocení: 5 / 10

Štiky (2018) [TV pořad]

Další

Štiky
zcela zbytečná reality   show... Tentokrát nám   ukazuje v celé její   "kráse", rodinu Štikových i   s jejími odnožemi.
Tak jako   má více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 3 / 10

Inspektor Max (2018) [TV seriál]

Extra hloupost

Inspektor Max
Nedívejte se, nehledejte   souvislosti, neviděl jsem   strašnější slátaninu.   Dlouho jsem nepsal žádný   koment, ale toto mě urazilo a   více >

Autor: thefj | Hodnocení: 1 / 10

Vadí nevadí (2018)

Vadí nevadí
Skoro každý rok do kin   přichází nějaká ta   teenagerovská   vyvražďovačka. Tentokrát   se jim osudným nači   dvacetiletým náctiletým   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 5 / 10

Popelka (2015)

Popelka
Popelka. Tohle dějové   zpracování mi vůbec   nevadilo, ale naopak bylo   jedno z nejlepších. Přece   jen mi přišlo, že ten   základní děj hrál více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.324/0.289