Zari
ohodnotit

22 Jump Street

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
10.7.2014
„Pařba a zábava ve jménu zákona“
Popis / Obsah / Info k filmu 22 Jump Street
Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) velké změny - jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole. Ale zatímco Jenko potká spřízněnou duši ve sportovním týmu a Schmidt pronikne do řad studentů umění, začínají o svém vzájemném vztahu zvolna pochybovat. Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, ale jsou nuceni zjistit, zda mezi nimi může existovat společný vztah na úrovni. Pokud se těmto dvěma přerostlým puberťákům podaří vypracovat se z univerzitních nováčků ve skutečné muže, pak by vysoká škola mohla být tím nejlepším, co je kdy potkalo.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 21.06.2015 HBO


Popis / Obsah / Info k filmu 22 Jump Street
Po úspěchu akční kriminální komedie 21 Jump Street (2012; r. Phil Lord, Christopher Miller), uvedené u nás ve videodistribuci, v níž nesourodá dvojice policistů Schmidt a Jenko (Jonah Hill a Channing Tatum, kteří film rovněž spoluprodukovali), hledala (a odhalila) drogového dealera na střední škole, natočila režisérská dvojice Phil Lord a Christopher Miller pokračování 22 Jump Street s obdobným tématem. Opět jde o pátrání po drogovém dealerovi, tentokrát ovšem na vysoké škole. – Po zpackané akci v přístavu, kdy Jenkovi a Schmidtovi nechají uteče gangster Duch, pošle kapitán Dickson podřízené na místní univerzitu. Tam se rozšířila droga why-phy a způsobila smrt jedné studentky. Oni mají infiltrovat do prostředí a najít dodavatele. – Parťáci se coby čerství vysokoškoláci nastěhují na kolej a nenápadně pátrají. Jenko se stane favoritem fotbalového týmu a spřátelí se s obráncem Zookem, Schmidt se sblíží se spolužačkou Mayou. „Studia“ a nové známosti způsobí mezi dvojicí roztržku. Až když pochopí, že drogu obstarává Duch a šéfkou dealerů je jeho cynická dcera, studentka Mercedes, jdou spory stranou. Pachatelé jsou po divoké honičce dopadeni a přátelství obnoveno. – Snímek obsahuje odkazy na předchozí díl a je zbytečně upovídaný a vulgární.

-kat-, Filmový přehled 2014


Popis / Obsah / Info k filmu 22 Jump Street
Nástrahami střední školy už prošli (dvakrát po sobě), teď ale na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) čekají velké změny, protože jsou pověřeni tajným úkolem na místní vysoké škole. Když ale Jenko potká spřízněnou duši ve fotbalovém týmu a Schmidt pronikne do řad bohémských studentů umění, začínají o svém vzájemném vztahu pochybovat. Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, ale musí zjistit, zda mezi nimi může existovat vztah na úrovni
Bontonfilm DVD


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

21 Jump Street (2012)

 21 Jump Street (2012)
21 Jump Street n
 
Žánr: akční / komedie / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Phil Lord, Chris Miller

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:05 - 12:00

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Yellowstonský park - tikající ...

11:25 - 12:20

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Možné je všechno! (2024) [TV p...

11:50 - 13:35

8 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

10:10 - 12:05

108 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Reklama