reklama
 
ohodnotit

20 v autě, 40 v posteli

Es pecado... pero me gusta

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu 20 v autě, 40 v posteli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 37% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.12.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih143428minih143428Moje máma vaří lépe než tvoje (2015) [TV pořad] 
Moja mama varí lepšie ako tvoja n
minih54932minih54932Ordinácia v ružovej záhrade (2007) [TV seriál] 
Ordinácia v ružovej záhrade n
minih79210minih79210Church Ball (2006) 
Church Ball n
minih17241minih17241Přednosta stanice (1941) 
Přednosta stanice n
minih9051minih9051Co my máme společného s revolucí? (1972) 
Che c'entriamo noi con la rivoluzione? n
minih88451minih88451Blissovy trampoty (2011) 
The Trouble with Bliss n
minih38891minih38891Pokrevní bratři (1975) 
Blutsbrüder n
minih10665minih10665Krajina v mlze (1988) 
Topío stín omíchli n
minih115887minih115887Vánoční srdce (2012) [TV film] 
The Christmas Heart n
minih68476minih68476Remember the Daze (2007) 
Remember the Daze n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

37 %
2   - curil
2   - Kuvik
4   - Kycky
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - dr.obek
3   - kovandos
3   - respiro
8   - Ladik80
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149218
Osobností: 630255
Fotografií: 569286
Plakátů: 270318
Obsahů a biografií: 137137

Poslední komentáře

Marečku, podejte mi pero! (1976)

Marečku, podejte mi pero!
Lehká agitka českému   průmyslu, ale dá se to   překousnout. Hlavně tu je   spousta hlášek, které již   zlidověly.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 8 / 10

Trabantem Jižní Amerikou (2014) ...

Trabantem Jižní Amerikou
Od té doby, co má Pribáň   patent na rozum, tak mi tím i   jeho zážitky silně   znechutil. Asi by bylo dobré   ke všemu se "demokraticky"   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Godless (2017) [TV minisérie]

Godless
Počátek je fajn. Pokud   někomu nevadí, že místy   pokulhává střih a sem tam   se zapomnělo na hlídání   detailů a že někdy je to   poněkud více >

Autor: naineko | Hodnocení: 5 / 10

Štiky (2018) [TV pořad]

Další

Štiky
zcela zbytečná reality   show... Tentokrát nám   ukazuje v celé její   "kráse", rodinu Štikových i   s jejími odnožemi.
Tak jako   má více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 3 / 10

Inspektor Max (2018) [TV seriál]

Extra hloupost

Inspektor Max
Nedívejte se, nehledejte   souvislosti, neviděl jsem   strašnější slátaninu.   Dlouho jsem nepsal žádný   koment, ale toto mě urazilo a   více >

Autor: thefj | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.343/0.307