reklama
 
ohodnotit

20 v autě, 40 v posteli

Es pecado... pero me gusta

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu 20 v autě, 40 v posteli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 37% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.12.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40390minih40390Hranice odvahy (2002) 
Lone hero n
minih6644minih6644Doktor (1991) 
The Doctor n
minih117070minih117070Reasonable Doubt (2014) 
Reasonable Doubt n
minih134849minih134849Podivuhodné příběhy (2014) 
n
minih122621minih122621Agent 69 Jensen i Skorpionens tegn (1977) 
Agent 69 Jensen i Skorpionens tegn n
minih46841minih46841Pucca (2006) [TV seriál] 
Pucca n
minih58142minih58142Blood Feast (1963) 
Blood Feast n
minih23460minih23460Záhada modrého pokoje (1933) 
Záhada modrého pokoje n
minih57739minih57739Piráti z pacifiku (2008) 
Puen yai jom salad n
minih36908minih36908Štěstí (2005) 
Štěstí n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

37 %
2   - curil
2   - Kuvik
4   - Kycky
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - dr.obek
3   - kovandos
3   - respiro
8   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

38 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Houby, houby, houby...

12:20 - 13:20

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:50 - 14:00

18 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:20 - 13:20

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142408
Osobností: 609636
Fotografií: 531507
Plakátů: 255517
Obsahů a biografií: 130968

Poslední komentáře

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Na seriál jsem se těšil,   ale již ze střípků   ukázek, které bombardovaly   obrazovku měsíc dopředu,   kdy vymyšlené osoby i   nepravdivé více >

Autor: jarda53

Byl lásky čas (2012) [TV film]

Byl lásky čas
Nevím, nevím, takový   příběh se v mém okolí   nestal, některé scény se mi   zdály přitažené za uši, v   příběhu ale hlavní roli   hrají více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Trust (2010)

Trust
Trust je o zlém snu, který   by si nepřál zažít nikdo z   rodičů, ale ve světě,   který žijeme se může stát   snadno.Není to podívaná,   kterou více >

Autor: collen | Hodnocení: 7 / 10

Slovinka (2009)

Slovinka
Film se jmenuje v originále   Slovenka a to je přezdívka   dívky. Zřejmě z názvu   země Slovenija, úředně   Republika Slovenija. Film jsem   více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Let číslo 93 (2006)

Let číslo 93
Nechápu, co na tomhle snímku   všichni vidí? Podle mě je   vysoké hodnocení pouze   odrazem impresivní události,   kterou zachycuje. Oceňuji   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.846/0.799