ohodnotit

20 v autě, 40 v posteli

Es pecado... pero me gusta

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu 20 v autě, 40 v posteli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 37% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.12.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5345minih5345Ctihodné mrtvoly (1975) 
Cadaveri eccelenti n
minih49293minih49293Spálené mosty (2008) 
Genova n
minih34227minih34227Gigantický (1999) 
Absolute Giganten n
minih77379minih77379Castillos de cartón (2009) 
Castillos de cartón n
minih151541minih151541Blouznění (2007) 
AfterThought n
minih47000minih47000Kašpárkovy rolničky (1999) [TV inscenace] 
Kašpárkovy rolničky n
minih32742minih32742Jádro (2002) 
The Core n
minih85332minih85332Cosmopolis (2012) 
Cosmopolis n
minih92267minih92267Maniak (2012) [2k digital] 
Maniac n
minih9108minih9108Indiana Jones a poslední křížová výprava (1989) 
Indiana Jones and the Last Crusade n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

37 % (10)
2   - curil
2   - Kuvik
4   - Kycky
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - dr.obek
3   - kovandos
3   - respiro
8   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Případy podporučíka Haniky (19...

09:45 - 10:20

1 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Indie

09:00 - 09:55

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:45 - 10:55

1 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

09:15 - 10:25

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152777
Osobností: 637146
Fotografií: 582048
Plakátů: 276450
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.367/0.328