reklama
 
ohodnotit

20 v autě, 40 v posteli

Es pecado... pero me gusta

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu 20 v autě, 40 v posteli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 37% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.12.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5892minih5892Život ve dvou (1969) 
Van de Velde: Das Leben zu zweit - Sexualität in der Ehe n
minih43797minih43797Ten jediný (1999) 
Den eneste ene n
minih88647minih88647Pekelný tábor (1986) 
Opposing Force n
minih23437minih23437Zabou (1987) 
Zabou n
minih41048minih41048Pohádka z Kampy (1986) [TV inscenace] 
Pohádka z Kampy n
minih70792minih70792Šišanje (2010) 
Šišanje n
minih62755minih62755Méďa a kamarádi (1998) [TV seriál] 
P.B. Bear and Friends n
minih62337minih62337Šeříková brána (1957) 
Porte des lilas n
minih143348minih143348Bývala jsem puberťák (1986) 
Willy/Milly n
minih42028minih42028Král ozvěny (1999) [TV inscenace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

37 % (10)
2   - curil
2   - Kuvik
4   - Kycky
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - dr.obek
3   - kovandos
3   - respiro
8   - Ladik80
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.338/0.304