reklama
 
ohodnotit

20 v autě, 40 v posteli

Es pecado... pero me gusta

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu 20 v autě, 40 v posteli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 37% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.12.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19521minih19521Správný chlap v Africe (1993) 
A Good Man in Africa n
minih5021minih5021Cesta černého měsíce (1986) 
Black Moon Rising n
minih47927minih47927Ale je ženatý (1982) [TV hra] 
Ale je ženatý n
minih114656minih114656Nezkrotný Tornádo (2009/1) 
Tornado and the Kalahari Horse Whisperer n
minih86295minih86295Hymna aneb Urfidlovačka (2008) 
Hymna aneb Urfidlovačka n
minih115624minih115624Most (2011) [TV seriál] 
Bron / Broen n
minih31979minih31979Křeček v noční košili (1987) [TV seriál] 
Křeček v noční košili n
minih50665minih50665Vánoční návštěva (2003) [TV film] 
A Carol Christmas n
minih42130minih42130San Francisco (1936) 
n
minih19459minih19459Sprej na vlasy (1980) 
Spetter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

37 %
2   - curil
2   - Kuvik
4   - Kycky
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - dr.obek
3   - kovandos
3   - respiro
8   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Bolkoviny

01:55 - 03:50

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

03:20 - 03:45

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Prásk! (1999) [TV pořad]

03:20 - 04:05

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Halloween 2 (2009)

00:20 - 03:25

122 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142428
Osobností: 609705
Fotografií: 531626
Plakátů: 255590
Obsahů a biografií: 131005

Poslední komentáře

Démon v zemi Černých kohoutů (19...

Démon v zemi Černých kohoutů
Další z trojice mých   nejoblíbenějších dílů. Z   prvního vysílání roku 1991   jsem si ho vůbec nepamatoval   (možná jsem ho tehdy i   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Život (2017)

Život
Co vlastně chcete vymyslet   nového? Film život jistě   hodně připomíná Vetřelce   a je na stejném principu.   Jsme ve zrychlené době,   takže více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2...

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
Mel Gibson se vrátil ve   velkém stylu. Je škoda, že   jsme na jeho další počin   museli čekat dlouhých 10   roků. Opravdu velmi silný   film, více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 9 / 10

Život (2017)

Život

Život
ála polévka smíchaná z   Vetřelce a Gravitace,   navazuje na soudobou vlnu   překrásně vizuálně   ztvárněných filmů, leč   nedostává se jim více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Řachanda (2016)

nedá se na to dívat

Řachanda
ubohé žádný děj to nemá   jedna velká slatanina. herci   ze sebe dělají naprosté   hlupáky se divím že po   přečtení scénáře do toho   vůbec šli.

Autor: manasek8791

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.703/0.679