reklama
 
ohodnotit

1990: Bojovníci z Bronxu

1990: I guerrieri del Bronx

Další název:
Bronx Warriors; 1990: The Bronx Warriors
Žánr:
Země:
Rok:
1982
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu 1990: Bojovníci z Bronxu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.3.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.7.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2016
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Wez
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.10.2014
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
mikinicm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih97561minih97561Kvartet (2012) 
Quartet n
minih38924minih38924Mise (2004) [TV film] 
Phantom Force n
minih149891minih149891Záhada v květinářství: Držet jazyk za zuby (2016) [TV film] 
Flower Shop Mystery: Mum's the Word n
minih44606minih44606Elvis: Pořádný průšvih (1967) 
Double Trouble n
minih45078minih45078Veselé paničky windsorské (1974) [TV divadelní představení] 
n
minih32686minih32686Presumpce viny (2003) 
Out of Time n
minih59996minih59996Věrnost (2000) 
La fidélité n
minih124993minih124993František Nebojsa (1983) 
František Nebojsa n
minih23890minih23890Zlatí úhoři (1979) 
n
minih36766minih36766Píseň za chudého chlapce (2003) 
Song for a Raggy Boy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.6 % (19)
4   - curil
6   - Prasoid
1   - BinLADIN
5   - Kuvik
5   - Bara.40
6   - satyr
5   - R.RICKIE
6   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - bolzanos
3   - dr.obek
5   - kovandos
7   - Alfonc
10 - ortos1
8   - Wez
7   - pet007
2   - respiro
7   - mikinicm

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejvýznamnější operace 2. svět...

11:55 - 12:55

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:35

24 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:10 - 12:25

14 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152337
Osobností: 636481
Fotografií: 578355
Plakátů: 275649
Obsahů a biografií: 139812

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.258/0.225