reklama
 
ohodnotit

1990: Bojovníci z Bronxu

1990: I guerrieri del Bronx

Další název:
Bronx Warriors; 1990: The Bronx Warriors
Žánr:
Země:
Rok:
1982
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu 1990: Bojovníci z Bronxu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.3.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.7.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2016
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Wez
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.10.2014
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
mikinicm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22053minih22053Válka mezi muži a ženami (1972) 
The War Between Men and Women n
minih45863minih45863Jan Saudek - V pekle svých vášní, ráj v nedohlednu (2008) [HD CAM (HDTV)] 
n
minih23709minih23709Zborov (1938) 
Zborov n
minih13225minih13225Muž, který se mi líbí (1969) 
Un homme qui me plaît n
minih2925minih2925Američan v Paříži (1951) 
An American in Paris n
minih4415minih4415Boj o Moskvu (1985) 
Bitva za Moskvu - Agressija, Tajfun n
minih42624minih42624Slavný lovec Pampalini 1 (1975) [TV seriál] 
Pampalini Lowca Zwierzat 1 n
minih50288minih50288Agent Palmer : Případ Ipcress (1965) 
The Ipcress File n
minih31633minih31633Krása neřesti (1986) 
Lepota poroka n
minih45409minih45409Horší než smrt (2007) 
Death at a Funeral n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.6 %
4   - curil
6   - Prasoid
1   - BinLADIN
5   - Kuvik
5   - Bara.40
6   - satyr
5   - R.RICKIE
6   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - bolzanos
3   - dr.obek
5   - kovandos
7   - Alfonc
10 - ortos1
8   - Wez
7   - pet007
2   - respiro
7   - mikinicm
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.252/0.21