reklama
 
ohodnotit

1990: Bojovníci z Bronxu

1990: I guerrieri del Bronx

Další název:
Bronx Warriors; 1990: The Bronx Warriors
Žánr:
Země:
Rok:
1982
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu 1990: Bojovníci z Bronxu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.3.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.7.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2016
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Wez
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.10.2014
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
mikinicm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64263minih64263Přitažlivost (1987) 
L'attrazione n
minih34025minih34025Sexy párty (2001) 
National Lampoon's Van Wilder / Wilder Party Liaison n
minih26519minih26519Správná dvojka II (1998) 
The Odd Couple II n
minih53027minih53027Černá Karkulka (1983) 
Czarny Kapturek n
minih140860minih140860Polednice (2016) 
Polednice n
minih15227minih15227Outland (1981) 
Outland n
minih139317minih139317Cesta do Indie (1999/1) 
Branchie n
minih16891minih16891Prázdniny pro psa (1980) 
Prázdniny pro psa n
minih99539minih99539Obří vosy útočí (2012) [TV film] 
Dragon Wasps n
minih43379minih43379Gang v útoku (2006) 
Gridiron Gang n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.6 %
4   - curil
6   - Prasoid
5   - Kuvik
1   - BinLADIN
5   - Bara.40
5   - R.RICKIE
6   - satyr
6   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
3   - dr.obek
7   - bolzanos
5   - kovandos
7   - Alfonc
10 - ortos1
8   - Wez
7   - pet007
2   - respiro
7   - mikinicm

TV Program

ČT1 - Televarieté (1970) [TV pořad]

14:55 - 16:10

69 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

15:40 - 16:05

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Případy pro Lauru (2014) [TV s...

15:55 - 16:57

9 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:25 - 16:25

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144979
Osobností: 617236
Fotografií: 542409
Plakátů: 259681
Obsahů a biografií: 132790

Poslední komentáře

Případ nevěrné Kláry (2009)

Případ nevěrné Kláry
Já se chtěl jen mrknout,   jestli to byla opravdu taková   kravina, jak zde hodnoceno. A   je tomu tak. Nebudu se ani   rozepisovat. I jako erotický   film to bylo naprosto k   ničemu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Matěji, proč tě holky nechtějí? ...

Matěji, proč tě holky nechtějí?
Matěji, proč tě holky   nechtějí
Matěj se   potlouká vesnicí a není   zrovna veselý i přesto, že   je kolem veselí plno.   Kolotoče, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vlhká místa (2013)

Vlhká místa
Já nevím proč ve mne   pořád hlavní   představitelka vzbuzovala   pocit, že je kluk. Navíc   byla protivná jak sršeň za   košilí. Ale zase více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vrahem z povolání: Utrpení soudc...

Šok..

Vrahem z povolání: Utrpení soudce Karla Vaše
a to doslova,dokument o téhle   kreatůře by se měl vysílat   povinně na školách.Šéf   oddílu který postřílel   ustupující vojáky, přiznal   více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Kráska v nesnázích (2006)

Kráska v nesnázích
Kráska v nesnázích je malá   přehlídka českých   charakterů ve výborné   režii a s kvalitním   hereckým obsazením.Ano, je   to hořký příběh a není v   něm skoro nic komediálního,   ale je to skvělý film.

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.535/0.489