Zari

Komentáře uživatele gkonfi

gkonfi

gkonfi zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Matěj Konfal

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Hvězdná brána (Stargate SG-1)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2011
Stargate jsem začal sledovat   někdy před rokem a půl, a   za tu dobu jsem projel   všechno co se dalo od   původního filmu pře SG-1,   Atlantis až po Universe. A   nyní jsem se pustli( ikdyž   už je to jenom ve čtené   formě) do Stargate Horizont.   A jsem stále do toho   zažraný škoda jen, že   všechny serie skončily tak   brzo, ikdyž mohli mít směle   víc řad. SG-1 byla   planovaná na 15 řad, SGA na   8-10 a SGU na 5. RIP SG.
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (Stargate Universe)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.4.2011
Aktuálně můj   nejoblíbeněsí seriál,   který je poněkud jiný než   předchzí Stargate. Z   počátku jsem očekával   trochu více. Mělo to   obrovský potenciál. Destiny-   antická loď vyslaná před   milionem let. S cílem co bylo   před vznikem vesmíru, jestli   existuje bůh nebo něco   jiného co stálo za vznikem   vesmíru.
Ale nyní   zjišťuji, že nejde pořád   dokola opakovat jedno a to   samé a navíc kdo by chtěl   napodobit Richarda Dean   Anderson( Jacka O'neilla). SGU   je úplně o něčem jiném. O   překonávání osobních   problému, o soužití a   jiném. Postava dr. Rushe je   velmi rozporuplná. Je klaďas   a občas bezohledný parchant,   který se zajímá jenom o   svůj výzkum. Další mou   oblbenou postavov je serž.   Greer nevíte co od něj   čekat. v jednu chvíly by   nejraději všechny povraždil   a během sekundy se z něj   stane štěně, které by vám   nejradějí oslintalo celý   obličej.
Zatím 9/10   uvidíme co přinese zbytek   série :-)
Nemá cenu se zdržovat komentářem .-)
Abych řekl pravdu, Hvězdná   brána už mě od začátku   přitahovala. A nyní jsou to   moje nejoblíbenější filmy   a seriály. Ikdyž původní   film se mi strašně líbil   akorát mi tam neseděl Kurt   Rusell v podání Jacka   O'neilla. Byl až moc   "syrový". Ale jak   byl do této role obsazen R.D.   Anderson mě přímo SG   Children of the Gods   uchvátilo. A už si ho   nemůžu představit v jiné   roli. ;) Jasná 10/10

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

14 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Jepice dlouhochvostá, Maďarsko

05:20 - 05:45

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

59 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe!

04:40 - 05:55

64 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce