Zari

Komentáře uživatele adalpri

adalpri

adalpri zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Andílek na nervy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2015
Po delší době se konečně   dalo na něco zase koukat. Dle   komentářů jsem film ani   vidět nechtěl, ale včera   běžel na Markíze tak jsem   se tedy podíval a byl velice   dobrým zpestřením jinak   nudných televizních Vánoc.   Přijde mi, že většina   zdejších rádoby kritiků   film ani neviděla a rovnou je   odsoudila. Já dávám za   plných deset.
Balkánská hranice (Balkanskiy rubezh)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.4.2020
Stojí za to
Na pozadí skutečných   událostí vymyšlený akční   snímek, který však opravdu   stojí za to. Možná lepší   než některé současné   digitálně vylepšené   západní projekty a to nejsem   žádný rusofil a jsem fanda   všech těchto snímků ať   už mluví jakoukoliv řečí.   A když tady někdo začne   politikarit doporučuji si   přečíst a tehdejších   událostech a doporučuji s co   nejvíce zdrojů a pak si o   všem udělat obrázek
Co ste hasiči
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2021
A já jsem s tímto seriálem   spokojený. Znám spoustu   dobrovolných hasičů ve   svém okolí a mnohdy je to ve   skutečnosti ještě horší   než v seriálu. Ve své praci   se s nimi často setkávám a   tak jako profíci (hasiči) se   i já nestačím kolikrát   divit co dokažou!! Většinou   se potrefená koza ozve a tak   jako to bylo zprvu s Okresním   přeborem, kdy se vesničtí   fotbalisté rozčilovali, že   jsou zesměšňováni tak to   bude i s tímto veledílkem.  
Jsem z vesnice a byl   jsem v mládí též hasičem   i fotbalistou.
Nouzový let (Ekipaž)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.7.2019
Proč ne
Tak trochu jiné i stejné   remake filmu Posádka v   ohrožení z roku 1979. Když   si odmyslím různé slušně   řečeno různé   nedokonalosti, musím napsat,   že mně film bavil. Škoda,   že letěli jiným typem   letadla a nemohli ťím pádem   zopakovat slavnou scénu s   drátováním trupu za letu,   ale i tak spokojenost.   Původně jsem si myslel, že   roli kapitána hraje i po   těch letech stejný herec,   což je samozřejmě blbost,   ale podoba tu je.
Případy 1. oddělení
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.1.2014
Malý pitaval po třiceti   letech. Také jsem sloužil   tak vím. Po dlouhé době   konečně realistický krimi   seriál na který se dá   koukat.
Smrtihlav (HHhH)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.12.2017
Právě jsem zhlédl tenhle   film. Těšil jsem se na   další zpracování naší   historie. Bohužel z této   historie jen volně vychází   ( skutečně žijící postavy   a některé události ). A   tím mě docela zklamal. Nemá   cenu vypisovat všechny   nepřesnosti a vymyšlenosti.   Kdo aspoň drobet část   našich dějin zná tak na to   přijde sám a kdo je nezná   tomu to bude stejně jedno.   Tak a konec kritiky. Jako film   jinak velice dobře natočen a   dalo se na něj i koukat. Co   se týče hlavních rolí,   Jason Clark jako Heydrich   koukatelný a bývalá   bondgirl Rosamunde Pike jako   jeho manželka ještě   lepší. Bohužel   parašutisté byli všichni   stejní a těžko   rozeznatelní. Je to pátý   film, který jsem viděl a kde   je znázorněn atentát na   Heydricha, ale původní   česká Atentát z roku 1960   opět nepřekonal. Jen pro   nezasvěcené uvedu filmy o   atentátu nebo, kde se aspoň   vyskytl - Atentát (1960),   Operace Daybreak (1975),   Lidice (2011), Anthropoid   (2016) a Smrtihlav (2017)
Speciální jednotka (Forces spéciales)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2012
Slzy slunce, Černý jestřáb   sestřelen, Námořní   pěchota a něco z Čety vše   dohromady. Ale jinak celkem   dívatelný film.
Spectre
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2015
Utahaný, úvodní píseň nic   moc. Po dvou psychologických   dílech už by mohl přestat   řešit sám sebe a měl by   opět začít zachraňovat   svět. Až si to pustím znovu   na DVD a nebude mě při tom   bolet zadek z kina tak si   tenhle film užiju víc a   přijdu mu snad na chuť.   Bondovky znám nazpaměť, ale   tahle mezi top patřit nebude.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Žak Poljakov

Poljakov Žak

Naposled navštívené:
Žak Poljakov

Poljakov Žak