Zari

Komentáře uživatele pohodaa

pohodaa

pohodaa zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Blízká setkání třetího druhu (Close Encounters Of The Third Kind)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2011
Dech beroucí film.
Vidět film v kině byl   úžasný zážitek - tento   film člověka přiměl a snad   i nyní přiměje, zaklonit   hlavu a dlouze se zadívat na   noční oblohu, na nebe plné   hvězd a v duchu si řici: JE   TAM NĚKDO? Jak vypadá?   Pŕiletí k nám na Zemi?
Studio Kamarád
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2011
Pohlazení pro dětskou duši.
Tehdy V r.1980, když začalo   vysílat Studio Kamarád, to   bylo pro děti milé   pokoukání na pohádky a na   Jů a Hele, kteří si hráli   ve studiu ...
Něco   asi na jeho kvalitě bude,   když název pořadu znovu   zavedla ČT v r. 2011 do   vysílání.
Studio   Kamarád začalo po změně   názvů znovu vysílat v lednu   2011 a to je dobře -   kamaráda každé dítě   potřebuje, a když není k   dosahu žádný kamarád   živý, tak Studio Kamarád   zahřeje dětskou dušičku,   pohádka příde vhod a na   konci pořadu se Jů a Hele   loučí slovy:   "Nashledanou kamarádi,   máme vás rádi" :-)
Temné slunce
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2011
FILM který si nezaslouží hanit, naopak...
Zde níže pode mnou tento   film někteří zostudili.   Můj názor je jiný - film je   to zvláštní, záleží v   jaké době se člověk ke   sledování dostane, jestli za   socialismu, nebo nyní za   kapitalismu. Já ho viděl   tehdy počátkem 80-tých let   a tehdy to bylo zjevení,   protože ukazoval i   "západní svět". A   neukazoval ho zrovna   lichotivě. Což patrně   leží některým kritikům v   žaludku a proto tento film   haní. K poznámce uživatele   Boyolomouce, že dabing   nesedí s filmem - ano, jenže   distributor totiž nasadil   nyní do vysílání špatnou   kopii - tehdy v 80-tých   letech byl fim vysílán s   kvalitním dabingem.
Hrůza je napsat   komentář jako Boyolomouc -   styděl bych se, po dvaceti   minutách odsoudit film a   ještě k tomu se dívat na   špatnou kopii distributora.   Hnus byl ten komentář, ale   ne film. Film Temné slunce   stojí za podívání a   doporučuji ho. V klidu a   pohodě se na něj podívat a   pak soudit, film je to   zvláštní, ale rozhodně ne   špatný.