Jeden svět

Komentáře uživatele devalera

devalera

devalera zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 17
96 hodin: Odplata (Taken 2)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.2.2020
Katastrofa
Liam Neeson by ve svém věku   neuhlídal ani hrnec teplých   chcanek, natož svou rodinu   před mafií. Vykukoval mu z   pod bundy kýlní pás a z   náprstní kapsy inzulínové   pero. Blbost až pitomost!
Bezstarostná jízda (Easy Rider)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.4.2019
Stupidita
Ještě velké štěstí, že   to nedávali před rokem 1989,   protože kdyby to běželo,   tak žádná sametová   revoluce by nemohla být,   Naprosto odstrašující,   nekoukatelné a stupidní.
Habermannův mlýn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.5.2014
Český národ
Film jsem už viděl 2x a   hodnotím jej jako jeden z   nejlepších. Ve snímku je   vykreslena odporná národní   povaha českého lidu, který   se vždy mstil se zbraní v   ruce až v době, kdy už mu   nic nehrozilo. Znám z   vyprávění příběh, kdy   čeští "hrdinové"   v květnu 1945 chtěli upálit   2 asi 15 leté příslušníky   Hitlerjugend. Zachránili je   prý samotní Rusové, kteří   na naše lidi křičeli, že   to měli dělat v roce   1938........
Hranaři
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Tak jsem očekával od tohoto   filmu hodně, avšak po jeho   shlédnutí jsem zklamán.   Herecké obsazení   vynikající, námět   atraktivní vzhledem k   aktuálnosti této   problematiky, ale film je   rozvleklý, bez spádu a   napínavosti. Akorát   posledních 15 min. je   stravitelných.
Krajina ve stínu
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.3.2021
Odpad. Jak tohle mohlo dostat   ČL? Poplatné dnešní době.   Hodní Němci, jejichž   synové trpěli u Stalingradu,   kde se chovali jako   džentlmeni a celá Evropa jim   ubližovala. Kdopak asi toho   Slámu sponzoroval?
Masaryk
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.3.2017
Masaryk
Na tento film jsem byl hrozně   zvědavý, bohužel po   dnešním jeho shlédnutí   jsem velmi zklamán, ačkoliv   tento snímek byl oceněn 14   českými lvy. Karel Roden byl   vynikající, ale to bylo vše   co o snímku lze pozitivního   říci-hrozná nuda, bez   spádu a překvapivých scén   a to natolik, že jsem   několikráte musel odhánět   dotěrný spánek.
Modrý kód
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2017
Není to špatný seriál
Vůbec to není špatný   seriál, výborně obsazený.   Nejlepší je tam   představitel Rasputina, pan   Zach. Dobré výkony podává   i S. Laurinová a řada   dalších herců. Nejedná se   o nic náročného, ale   pořád lepší než ty   západní blbiny.
Můj brácha má prima bráchu
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.3.2018
Blbost, propaganda
Tento film mě nezaujal ani v   70. letech, protože byl o   tom, jak jsou všichni hapy.   Přitom je to o malém   spratkovi, který se plete   svému bráchovi do života a   je místy až nesnesitelný.   Hrušínský byl v tomto filmu   slaboučký.
Mys dobré naděje
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.10.2018
Hrůza, děs
Mám rád válečné filmy,   ale něco tak hrůzného jsem   ještě neviděl....Děj o   ničem, 3/4 filmu v němčině   bez titulků, pointa veskrze   žádná.
Obsluhoval jsem anglického krále
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.2.2017
Obsluhoval jsem......
Docela ubohost zejména   zásluhou mladého   představitele. Na základě   článků v časopisech jsem   očekával veledílo a pak   jsem byl zklamán.
Taková normální rodinka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Tento film se mi nelíbil,   stejně tak se mi nelíbil ani   starý seriál a to i přesto,   že seriál měl řadu   kladných hodnocvení.
Transport (In Tranzit)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2017
Film byl zasazen do roku 1946,   tedy rok po druhé světové   válce do zajateckého tábora   v SSSR, kde strážily Němce   příslušnice Rudé armády.   Mezi řadovými vojáky se   skrývali i příslušníci   SS, kteří měli být   odhaleni dozorkyněmi.   Zajímavý byl vznikem   zamilovanosti mezi zajatci a   strážkyněmi, přičemž   nejlepší byla krásná Věra   Farmiga v roli táborové   lékařky.
Ve stínu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.9.2012
Na Oskara tedy ani náhodou
Film je velmi slušně   obsazen, Ivan Trojan jako   vždy výborný a i výkony   ostatních herců na velmi   dobré úrovni. Ale to je asi   tak vše, v první půli   dokonce film nudí.Nominovat   jej na Oskara, tak to v   žádném případě, neměl   by sebemenší šaNCI.
Vyšší princip
 
Přidáno: 6.5.2014
Zbabělost českého národa
Film opět vykresluje   zbabělou povahu českého   národa. Studenti namalují   oslí uši říšskému   protektorovi a přes   intervence některých   profesorů se hrozně diví,   že je gestapo zatkne a   popraví. V Jugoslávii, či   Polsku by tito samí studenti   odkráglovali místního   velitele gestapa a pak by   jejich poprava měla nějaký   smysl-oko za oko, zub za zub.   Ale Češi jsou samá sranda,   grilovat, chlastat pivo,   švejkovat......a když   náhodou narazí, tak se   hrozně diví....
Zakázané uvolnění
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.7.2014
Zakázané uvolnění
Co k tomuto filmu   napsat-absolutně se mi   nelíbil anebo jsem ho   nepochopil, nevím, anebo už   jsem na takové to filmy   starý. Děj se odehrává v   ponuré restauraci, kam je   unesena svědkyní nevěsta,   kteráž se dozví, že   svědkyně a zároveň její   přítelkyně spí s jejím   novomanželem, který se   vypravil je ještě s jedním   účastníkem je hledat.   Holkám v restauraci nejde moc   mobil, ale přesto se od   tohoto účastníka dozví,   že chlapi bourali a   jelen=jméno novomanžela se   zabil. Ve skutečnosti to   není pravda, ale hoši   přejeli skutečného   jelena-zvíře z lesa. Toť   vše. Jo, ještě na svatbě   se jeden účastník velmi   naturalisticky za svatebním   stolem zeblije a svědkyně   nevěsty se vyspí v té   odporné hospodě s barmankou.   Nevím, co to Hřebejk v   poslední době točí.
Zbraně pro Prahu
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.5.2013
Film je docela akční, avšak   líčí květnové boje   českého povstání, jako by   šlo u bůhvíjaké válečné   operace. Přitom každý ví,   že šlo o nevydařené   vystoupení českého národa   5 minut po dvanácté a   nakonec skončilo tak jako   vždy v ČR naprostým   fiaskem. Poláci dodnes   tvrdí, že film o pražském   povstání byl delší, než   povstání samotné......
Zdivočelá země
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2015
Zdivočelá země
Při prvním uvedení seriálu   jsem se na díly nedíval s   tím, že bude poplatný   změněnému režimu.   Spisovateli Jiřímu   Stránskému se hluboce   omlouvám, neboť napsal   nádhernou kroniku tohoto   státu od roku 1945 do roku   1990 s tím, že zlí lidé   byli jak v KSČ, tak i mezi   nestraníky a   naopak....Všechny díly jsem   sledoval nejen s velkou   pozorností, ale i s velkým   dojetím. Velké díky též   projevuji Martinovi Dejdarovi   za ztvárnění hlavní   postavy a odpouštím malé   historické chyby (např. že   v 80. letech neexistovaly tak   malá družstva jako v   seriálu apod.)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10