Zari

Komentáře uživatele wakalabunga

wakalabunga

wakalabunga zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Daniel SKlenář

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
28 týdnů poté (28 Weeks Later)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.1.2009
Ze začátku jsem se moc   neorientoval. Co se   stalo.Jaká že katastrofa to   proběhla. Fantazie pracovala.   Tím lépe.Absolutně jsem   nečekal že se nakonec vše   odehrává kolem zombie.   Neměl jsem o tomto filmu   žádnou představu. Dokonce   jsem neviděl ani jedničku.   Začátek nic neprozradil.   Postupně se začala ukazovat   akce a to hned od začátku a   vydržela až do konce. Hafo   mě zaskočily postavy. Nevím   jak kdo, ale na mě se   vyřítit zombii asi bych se   choval ohodně sobečtěji a   snažil se přežít. Za   poslední dobu co se všude   hrnou filmy o kráčejících   mrtvých mi tento filmek   zpestřil sbírku. Myslím že   potěší všechny příznivce   filmů o zombikách.
Iron Man
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.1.2009
Možná jsem moc náročný.   Ale kurna když je to už   komiks tak to má být   našláplý od začátku do   konce. Pár scén by se k   vystřihnutí našlo. Krátké   souboje. Efekty perfektní.   Proměna člověka, který   sám prožil peklo a snaží   se od něj ochránit   ostatní.Výkony hlavního   herce perfekt.Gwyneth Paltrow   mě vždycky dokázala   oslovit. Ale čekal jsem plno   efektu a ono jich bylo   poloplno.
Moje sestra vlkodlak (Ginger Snaps)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.1.2009
Hororů na téma vlkodlak je v   dnešní době bezpočet. Film   viniká hlavně stránkou   proměny mladé dívky ve   vlkodlaka.
Kdy   nepřichází pouze proměna   fyzická, ale i duševní. Oba   dva díly pak pokračují   klasicky. Žádné rapidní   změny nenastaly. Nicméně   doma mám všechny tři díly   a časek od čásku je   skouknu.
Vetřelec (Alien)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2009
Vesmírný horor s potvůrkamy   co vám nakladou vajíčko do   nitra organismu a vy pak   čekáte na pomalou a   bolestivou smrt. A jako by   toho nebylo málo vaše smrt   nezachrání ostatní, ale   připraví je oživot. Na   všechny 4 dílky nedám   dopustit. Doporučuji   každému kdo má rád scifi a   horor.
Vetřelec vs. Predátor (Alien vs. Predator)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.1.2009
Popravdě řečeno jsem od   tohoto filmu v dnešních   grafických podmínkách   čekal lepší efekty. Děj je   klasický spíše pod   průměr. Od posledního   vetřelce vzkříšení jsem   čekal pořádnou akci ta se   dostavila ke konci filmu kdy   společnými silami predátor   a člověk likvidují tu   nejděsivější stvuru na   naší planetě. Ale jinak mě   film nešokoval ničím   novým. Vše co bylo v   klasickém vetřelci i   predátorovi je videt porád,   ale co tak něco nvého???   Dějové zvraty nic moc. O   mnoho lépe AVP 2. ale to už   jinde.